Graham & Brown

 Behang in the spotlight. International Wallpaper Week 2018

International Wallpaper Week is het jaarlijkse feest van de behangindustrie, wat samen wordt gevierd met de ontwerpers, winkeliers en fabrikanten.

De week loopt van 1-7 oktober 2018. Gedurende deze week besteden we extra aandacht aan het erfgoed, ambacht en creativiteit van deze bescheiden rol.

Tijdens de week worden diverse activiteiten ontwikkeld en zullen ambassadeurs zoals Julien Macdonald en Kelly Hoppen tonen hoe je behang heel gemakkelijk kunt inzetten om een kamer te transformeren en uitdrukking te geven aan je persoonlijkheid.

Dit jaar wordt de International Wallpaper week al weer voor de vierde keer gehouden. In Engeland opende Graham & Brown vorig jaar een pop up restaurant in hartje Soho waar zij het couture behang van Julien Macdonald introduceerde.

Tijdens deze week moet behang in de spotlight komen te staan. Terwijl wordt getoond hoe gemakkelijk het te gebruiken willen we mensen aansporen te experimenteren.  Als een van de grootste online spelers op de markt heeft Graham&Brown, de toonaangevende fabrikant van behang en verf, de eerste app in zijn soort ontwikkeld voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. De app is onlangs gelanceerd via de App Store, men kan direct zien hoe de kamer eruitziet met het nieuwe behang. Ook kan men zich in de kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Ook kan men een close-up krijgen van het ontwerp zodat je alle details kunt bekijken

Dit jaar ligt de focus op huurwoningen en huurappartementen om hier hulp en inspiratie te bieden voor meer inspirerende wanden.

Let’s get inspired:

Tori Teal € 65,–
Art Deco Renee Blush € 50,–
Yasuni Lush Green € 65,–
Botanical Black  € 65,–

www.wallpaperweek.com
www.grahambrown.com

#wallpaperweek

Meer beeld is opvraagbaar: hanneke@homecomfortpress.nl 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht