Freistil

Freistil nieuws

Freistil 133
De nieuwe bank freistil 133 kenmerkt zich door een bollige bekleding met een zachte kern, maar heeft gelijk een helder gedefinieerde belijning en sierlijke elementen zoals de poten. Overigens kan een dergelijk spel van contrasten ook worden gevonden als het gaat om zitcomfort: freistil 133 is bedoeld om recht en rechtop te zitten – wat echter zo zacht en comfortabel aanvoelt dat je je je erop zou uitstrekken. In deze zin: geniet officieel van de ontspanning.

Freistil 135
Altijd tegen de muur – dat hoeft niet zo te zijn. Je kunt rondom de nieuwe freistil 135 lopen en deze aan alle kanten betreden. Daarbij is het bankeiland eigenlijk een bankenarchipel: omdat verschillende elementen zijn samengevoegd tot een eilandengroep. Dit, volgens de afmetingen van je woonkamer en je levensstijl. Om films te kijken terwijl je ligt en om op te zitten wanneer er bezoek komt. Freistil 135 kan overigens heel snel worden veranderd. Nieuwe formaties zijn in een handomdraai gemaakt, je hoeft je niet vast te leggen.

Freistil 181
Op de twee platen van de grote salontafel freistil 181 kun je veel plaatsen. Kies bijvoorbeeld een glazen plaat voor de bovenste en presenteer hieronder een paar hele mooie accessoires. Dat is een beetje zoals een aquarium, alleen zonder vis en water: je kijkt door het glas in de diepte van een mooi landschap en voelt je gelukkig. Schaaltjes of kleine doosjes zijn ook kleurrijk, maar eten elkaar niet op.

Freistil 182
De ontwerpers van freistil 182 hebben het puzzelspel opnieuw uitgevonden – in drie dimensies. Er zijn drie basisvormen die creatief kunnen worden samengevoegd: de laagste is een grotere vierkante tafel. Daarboven kan een hoog model worden geplaatst. Als je wilt, kun je daar overheen nog een ronde tafel plaatsen die de hoogste poten heeft. Om je nog meer puzzelstukjes te geven, is elke basisvorm beschikbaar in verschillende materialen: geverfd of gecoat met roest of grijs Parsol-glas. Elk stuk is natuurlijk ook als aantrekkelijk los model geschikt.

www.freistil-rolfbenz.com

 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht