Exota

Party, feestje, fiesta….

Sweet Sixteen, examenfeestje, verjaardag of team-bbq. Voor iedereen die een alcohol-vrij feestje moet organiseren heeft Exota een hippe oplossing. Leuke gekleurde flesjes met heerlijke frisdrank die iedereen lekker vindt. De beugelfles geeft een extra feestelijk gevoel op het moment dat de fles wordt geopend. De plop en het bruisje wat vrijkomt doen wat met je.

Exota is een ambachtelijk vervaardigde limonade die verkrijgbaar is in acht smaken en kleuren: cola, sinaasappel, priklimonade, pompelmoes, citroen, mandarijn, grenadine en pink. Een lekkere frisdrank die past in de smaakbeleving van 2015, fris prikkelend, eerlijk, niet te zoet en zacht van smaak. De flessen hebben een retro look. Hierdoor is het jammer om de fles geen tweede leven te gunnen als vaas of decoratie object.

Deze authentieke frisdrank wordt exclusief verkocht in de horeca en in speciaalzaken. Prijs per beugelfles 0,75L:          € 3,90. Distributie: Voets Specialiteiten te Schijndel, Bavaria te Lieshout, Multi Bier Asten te Amsterdam en Hanos Nederland en België.

 Informatie bij: www.exotafrisdrank.nl 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht