Exota

Oranje Boven

De mandarijn smaak van Exota is het ideale Koningsdagdrankje van 2015. De beugelfles geeft een extra feestelijk gevoel op het moment dat de fles wordt geopend hiervoor zorgt de vrolijke plop.

Exota is een ambachtelijk vervaardigde limonade die verkrijgbaar is in acht smaken en kleuren: cola, sinaasappel, priklimonade, pompelmoes, citroen, mandarijn, grenadine en pink.

Een lekkere frisdrank die past in de smaakbeleving van 2015, fris prikkelend, eerlijk, niet te zoet en zacht van smaak. De flessen hebben een retro look. Hierdoor is het jammer om de fles geen tweede leven te gunnen als vaas of decoratie object. Deze authentieke frisdrank wordt exclusief verkocht in de horeca en in speciaalzaken. Prijs per beugelfles 0,75L: € 3,90. Distributie: Voets Specialiteiten te Schijndel, Bavaria te Lieshout, Multi Bier Asten te Amsterdam en Hanos Nederland en België.

Informatie bij: www.exotafrisdrank.nl

Noot redactie: Exota stelt haar producten graag ter beschikking voor fotoshoots. Voor aanvragen en overige persinformatie kunt u contact opnemen met Home Comfort Press bv, tel: 0413-331240 – info@homecomfortpress.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht