Exota

Exota biedt een ultieme verfrissing tijdens warme dagen

Niks is verfrissender dan een ijskoud glas Exota. De beugelfles geeft met een flinke plop een extra feestelijk tintje aan het moment dat de fles wordt geopend.

Exota is een ambachtelijk vervaardigde limonade die verkrijgbaar is in acht smaken en kleuren: Cola, Sinaasappel, Priklimonade, Pompelmoes, Citroen, Mandarijn, Grenadine en Pink.

Een lekkere frisdrank die past in de smaakbeleving van 2016, fris prikkelend, eerlijk, niet te zoet en zacht van smaak. De flessen hebben een retro look en kunnen na gebruik perfect gebruikt worden als decoratie in huis.

Naast de flessen zijn er nu blikjes ideaal voor TO GO. De blikjes zijn er in drie verschillende smaken: Mandarijn, Pompelmoes en Citroen. Als ideale traktatie voor feestelijke momenten staat Exota ‘Wederom op tafel’ en nu dus ook als heerlijke verfrissing op alledaagse momenten in de auto, op een longboard of in de trein.

De blikjes zijn verkrijgbaar bij AH togo, onder andere op de NS stations en in de Jumbo Foodmarkten in Amsterdam, Breda en Veghel.

Voor meer informatie: www.exotafrisdrank.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht