Duravit

If gold award 2015 voor P3 Comforts van Duravit

Duravit legt focus op intelligent toegepaste techniek, hoogste kwaliteit en goed design. Deze hoge designcompetentie werd opnieuw bevestigd: in 2015 behoren drie noviteiten van Duravit tot de winnaars van de gerenommeerde designonderscheidingen. Bijzonder verraste de badkamerserie P3 Comforts, die met de begeerde iF gold award werd onderscheiden. Bovendien kon de badmeubelserie Vero van Kurt Merki Jr. en het innovatieve ligbad Paiova 5 van het Weense ontwerptrio EOOS de 50 koppige iF-vakjury overtuigen.

De complete badkamerserie P3 Comforts ontstond in samenwerking met Phoenix Design uit Stuttgart. Geometrisch bescheiden vormen gecombineerd met zinvolle details en innovatieve materialen. De douchebak met haar elegante details overtuigde de jury in het bijzonder.

Sinds 1995 heeft Duravit zo meer dan 30 iF Awards voor uitstekend design ontvangen. In totaal ontving iF dit jaar 4.783 inzendingen uit 53 landen. De iF design award staat voor de perfecte verbinding van design en economie en is als wereldwijd erkend kenmerk voor uitstekende vormgeving bekend.

Informatie bij: Duravit Nederland, T 073-6131970, info@nl.duravit.com, www.duravit.nl   

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht