Duravit

Duravit News 2017

Duravit presenteerde tijdens het 200-jarig jubileum haar nieuwste producten op de ISH 2017 onder het motto “Badkamer van de toekomst”.Duravit presenteerde tijdens het 200-jarig jubileum haar nieuwste producten op de ISH 2017 onder het motto “Badkamer van de toekomst”

Hieronder vindt u tekst en beeld van de nieuwe producten met een link om te downloaden. Voor vragen of meer informatie staan we natuurlijk graag ter beschikking.

Luv, Design by Cecilie Manz
Het buitengewoon design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen. 

Vero Air, Design by Duravit
Vero Air collectie komt de iconische, rechthoekige look van de Vero wastafels duidelijk terug. Met de nieuwe technische mogelijkheden biedt de nieuwe collectie een vormgeving met unieke precisie en karakter. 

DuraSquare
Met haar nieuwe collectie DuraSquare presenteert Duravit een upgrade van de Vero Air lijn, die met zijn pure, precieze en minimalistische uitstraling de lat hoog legt binnen het badkamersegment. Strakke randen versmelten met organisch vloeiende binnencontouren. 

Download hier de Duravit News persmap.

Informatie bij: www.duravit.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht