Dornbracht

Pulldown

Met de invoering van de nieuwe keukenmengkraan Sync stelt Dornbracht tegelijkertijd een nieuw type voor, de pulldown mengkraan met douchefunctie. De naar beneden uittrekbare uitloop van Sync vergroot de actieradius van de mengkraan en maakt het werken in de keuken zo nog comfortabeler. Voordeel van de nieuwe pulldown mengkraan van Dornbracht is de naar beneden uittrekbare uitloop die dankzij de flexibele uittrekslang comfortabel naar de werkplek kan worden geleid. Hierdoor wordt een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid op de werkplek rondom de spoelbak bereikt. Een matzwarte, temperatuurgeïsoleerde greep stuurt de hand van de gebruiker intuïtief naar het uittrekelement dat optimaal in de hand ligt. Al naar gelang het gebruiksdoel staan er bij Sync twee straalsoorten ter beschikking: een natuurlijke, heldere laminaire straal en een krachtige douchestraal. De omstelling gebeurt comfortabel via een knop aan de achterzijde van de zwarte greep.

Design: Sieger Design.

Meer over Dornbracht op internet: www.dornbracht.com – www.facebook.com/Dornbracht-Nederland-BV -www.twitter.com/dornbracht – www.youtube.com/dornbracht – www.linkedin.com/company/dornbracht-nederland-b-v-

Dornbracht Press Office: Home Comfort Press BV, T +31 413-331240, info@homecomfortpress.nl.

Dornbracht Nederland BV, Rivium Boulevard 21, NL-2909 LK Capelle ad IJssel. Tel. 010-5243400, Fax 010-5243410, mail@dornbrachtgroup.nl.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht