Cosentino

Silestone® lanceert de nieuwe minimalistische spoelbak, Integrity Q

Silestone® by Cosentino, wereldleider op het gebied van kwartsoppervlakken, heeft de nieuwe minimalistische spoelbak, Integrity Q, ontwikkeld. Deze is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar elementen en details die perfect gecombineerd kunnen worden om een unieke persoonlijke keuken te creëren.

Met de afmetingen 41 x 51 x 17,5 cm en een bijna vierkante vorm, is het Q-model uit de Integrity by Silestone®-collectie spoelbakken de perfecte keuze voor mensen die van geometrie houden. De nieuwe vorm is nog aantrekkelijker dankzij zijn smalle, strakke bochten in de hoeken.

Een belangrijk kenmerk is het monolithische ontwerp: één 3D-element uit één stuk Silestone®, wat een gevoel van eenheid en harmonie geeft aan de andere architecturale elementen. Zoals alle Integrity-wasbakken garandeert het Q-model een betere hygiëne en netheid in een van de belangrijkste gebieden van de keuken, waar de meeste voedingsmiddelen voor de bereiding worden gewassen. Silestone® is het ideale oppervlak om hygiëne te kunnen garanderen dankzij de geavanceerde eigenschappen van het materiaal, zoals hoge vlekbestendigheid, laag porositeitsgehalte en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien is Silestone® zeer goed bestand tegen de dagelijkse klappen en krassen die normaal zijn in zowel een privé- als een professionele keuken.

Voorlopig is Integrity Q verkrijgbaar in twee kleuren, Blanco Zeus en Calacatta Gold, die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met werkbladen in Silestone® of andere materialen. De fundamentele eisen voor een spoelbak zijn esthetiek en functionaliteit; Integrity Q by Silestone® voldoet aan beide en voegt waarde toe aan ieder keukenontwerp.

www.cosentino.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht