Cosentino

Prexury by Cosentino® schittert in Sandton Grand Hotel Reylof in Gent

Het viersterren Sandton Grand Hotel Reylof in Gent heeft er twee nieuwe blikvangers bij. De barmodules in het restaurant en de cocktailbar zijn bekleed met het exclusieve plaatmateriaal Prexury van Cosentino®, dat gedeeltelijk bestaat uit halfedelstenen. De Cosentino Group is wereldleider in de productie en distributie van kwarts-, natuursteen- en gerecyclede oppervlakken.

Prexury bestaat uit een uitzonderlijke collectie van natuurlijke halfedelstenen, versteend hout en bijzondere fossielen die omgetoverd zijn tot uiterst elegante en duurzame oppervlakken met buitengewone motieven. De collectie is opgebouwd uit twaalf kleuren en verschillende afwerkingstypes. De halfedelstenen zijn afkomstig uit Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Australië. Ieder blad draagt het echtheidscertificaat “ASP” (Authentic Semi-Precious Stone), de garantie voor identificatie en traceerbaarheid. Het materiaal ademt een zeer hoogwaardig en exclusief karakter, dat in het imposante decor van het hotel helemaal tot zijn recht komt.

Prexury heeft niet alleen een luxueuze uitstraling als troef. Het is hard, biedt dus een solide oppervlak en verschillende kleuren zijn bovendien lichtdoorlatend. Zo werd in het Sandton Reylof het grote barmeubel in restaurant ‘Lof’ bekleed met Classic Quartz, een halfedelsteen die lijkt op bergkristal. In het restaurant zorgt de combinatie van de witte steen met de lichteffecten van wel 33000 leds voor een unieke attractie. Cocktailbar ‘Njoy’ kreeg een paarskleurig Amethyst jasje aangemeten. Deze paarsgetinte halfedelsteen laat minder licht door en zorgt dus voor een intiemere sfeer welke perfect bij de setting past.

Meer informatie:

Cosentino The Netherlands
Suzanne Winters – Marketing coördinator
T: +31 (0)493-326910
E: swinters@cosentinogroup.net
www.cosentinogroup.net  

Noot redactie: Meer informatie over Cosentino, beeldmateriaal of samples kunt u aanvragen bij het persbureau HCP bv, T. 0413-331240, info@homecomfortpress.nl. Cosentino werkt graag mee aan fotoshoots.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht