Cosentino

Meer dan marmer

Verwerkt als werkblad, vloertegel of douchewand of juist in zorgvuldig uitgezochte accessoires om je huis aan te kleden: de marmer trend kom je momenteel overal tegen. De uitstraling die marmer aan een ruimte geeft is modern en tijdloos tegelijk. Uiteraard is dit materiaal wél in een nieuw jasje gestoken en zijn er naast de klassieke natuursteen versies die meer tijd en onderhoud vergen nu ook marmerlooks die ook voldoen aan de praktische eisen van deze tijd.

Bij de Spaanse steenspecialist Cosentino hebben ze een ruime keuze voor liefhebbers van de marmer trend. Of je nu op zoek bent naar een marmer met een brede uitgesproken ader (Dekton Aura) of juist een fijne subtiele ader zoekt (Dekton Kairos, Silestone Lagoon en Lyra), wil je een druk patroon (Silestone Bianco Rivers) of meer kleurgebruik (Silestone Pulsar). Voor iedere persoonlijke stijl is er wel een marmeren invulling. Ook fijn is dat de marmerlooks uit de Silestone en Dekton collecties allemaal kras- en vlekbestendig zijn en geen aanvullend onderhoud vergen, een traditioneel materiaal in een nieuw jasje dus.

Marmer combineert prachtig met materialen als koper, hout en leer. Pas het stylish toe in je huis om een vleugje elegantie en instant luxe aan een ruimte toe te voegen.

Meer informatie:
Cosentino The Netherlands
Suzanne Winters – Marketing coordinator
T: +31 (0)493-326910
E: swinters@cosentinogroup.net
www.cosentinogroup.net
www.dekton.com
Volg Cosentino ook via: http://nederland.cosentinonews.com.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht