Cosentino

Dekton® Slim: dunner, lichter en multi-inzetbaar 

Slim is een compleet nieuwe revolutie op het gebied van oppervlakken voor architectuur en bouwprojecten. Het combineert de uitzonderlijke technische en mechanische eigenschappen waar Dekton® bekend om staat met een nieuw formaat dat veel dunner en lichter is, en makkelijker kan worden geïnstalleerd.

Dankzij het dunne ontwerp (4 mm) en het lage gewicht (10 kg/m2) is Dekton® Slim de ideale optie voor projecten die vragen om hoogwaardige en lichte materialen. Hierdoor is Dekton® het perfecte materiaal voor het bekleden van meubilair, deuren, grote panelen en nog veel meer.

Slim sluit perfect aan bij alle buitengewone kenmerken en eigenschappen waar Dekton® al jaren bekend om staat. De productie vindt plaats door middel van een geavanceerd ultra-compactieproces, dat dit Dekton® werkblad extreem bestendig maakt tegen krassen, vlekken, grote temperatuursveranderingen en Uv-stralen. Het materiaal kenmerkt zich bovendien door een zeer lage waterabsorptie en kan zelfs als één geheel worden geproduceerd. Dekton® ziet er fantastisch uit en kan het effect van elke materiaalsoort nabootsen met een ongekend hoog kwaliteitsniveau.

Op dit moment is Slim verkrijgbaar in acht Dekton® kleuren. Dit aantal zal geleidelijk worden uitgebreid naar alle kleurstellingen binnen de collectie.

Dekton® Slim werd voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de internationale meubelbeurs in Milaan, de Salone del Mobile. Het ontving zeer positieve feedback van zowel professionals uit de sector als eindgebruikers. Het nieuwe Slim formaat van Dekton® bevestigt nog maar eens Dektons leiderschap op het gebied van innovatie, veelzijdigheid, kwaliteit en high-performance in de wereld van architectuur en design.

www.cosentino.nl

Cosentino Newsblog: www.cosentino.com/nl-nl/nieuws

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht