Cosentino

Dekton® Gada & Entzo: delicate tinten geïnspireerd op natuursteen

Gada en Entzo zijn twee nieuwe kleuren in de Natural Collection van Dekton®. De kleuren in de Dekton® Natural Collection zijn geïnspireerd op de functionaliteit en uitstraling van natuursteen met subtiele aders en natuurlijk kleuren. Dit biedt uitzonderlijke kleuren met satijn zachte afwerkingen en delicate ontwerpen met een natuurlijke uitstraling.

Gada
Dekton® Gada is een afwerking geïnspireerd op natuursteen en lijkt op Limestone. De egale afwerking bestaat uit donkere of lichte zones afhankelijk van de dichtheid van het ontwerp. Het ontwerp en de achtergrond vloeien perfect in elkaar over tot een bijzondere crèmetint. Dekton® Gada is een natuurlijke en verfijnde kleur, met een satijnzachte matte afwerking gecombineerd met de ruwe look van Limestone.

Entzo
Entzo is een nieuwe Dekton® afwerking die net als Gada is geïnspireerd op natuursteen. De kleurschakering van Entzo brengt helderheid. De basis is namelijk een witte kleur waarin zich een grijsachtige en gouden ader aftekent. De effen matte textuur en het verzorgde, geraffineerde dessin maken van Entzo een eenvoudige en subtiele kleur.

Meer beeldmateriaal is opvraagbaar: info@homecomfortpress.nl.
Meer informatie: Cosentino – www.cosentino.com, Dekton – www.dekton.com.
Beeld en persbericht in word op: http://nederland.cosentinonews.com/

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht