Cosentino

Cosentino presenteert Dekton® Slim XGloss

In spectaculaire en unieke hoogglans afwerkingen

De revolutionaire Slim-dikte, van slechts 4 mm wordt voor het eerst gepresenteerd in vier spectaculaire kleuren met de gepolijste afwerking van het ultracompacte Dekton® materiaal. De Natura18 (XGloss Natural-serie), Halo (XGloss Solid-serie), Arga en Bergen (XGloss Stonika-serie) bieden een verfijnde stijl en een unieke glans. Het resultaat is een technologisch geavanceerd en uniek materiaal dat deze dunheid combineert met een prachtige en spectaculaire spiegelachtige glans.

Cosentino introduceert een toevoeging van 10 kleuren aan de Slim collectie met de meest verfijnde afwerkingen en structuurrijke tonen van Dekton®, die de belangrijkste ruimtes van het huis op een prachtige manier kunnen aankleden. Naast de gepolijste afwerkingen zijn er nu ook matte afwerkingen in zes kleuren beschikbaar: Aura15, Edora en Bromo uit de Natural-collectie, en Trilium, Laos en Lunar uit de Industrial-serie. Dekton® Slim is nu verkrijgbaar in 19 kleuren.

Slim heeft een revolutie teweeggebracht in de architectuur en ontwerpwereld. De bijzondere technische en mechanische eigenschappen van Dekton® worden gecombineerd met een uitermate verfijnde dikte (4 mm) en een veel lager gewicht (10 kg/m2). Het is ook eenvoudiger te gebruiken en installeren.

Als we de hardheid, hoge weerstand tegen krassen en vlekken, lage wateropname en productie in grote platen combineren met een uitgebreid en prachtig kleurenaanbod, wordt Dekton® Slim de perfecte keuze voor toepassingen die zowel hoogwaardige prestaties als lichte materialen vereisen, zoals onder andere bekleding voor meubilair, deuren of grote panelen, voor zowel nieuwe constructies als restauraties.

Dekton® Slim-kleuren
Halo (XGloss Solid-collectie), Natura18 (XGloss Natural-collectie), Bergen, Arga (XGloss Stonika-collectie), Sirius, Zenith (Solid-collectie), Nayla, Aura15, Opera, Edora, Sasea, Kovik, Sirocco, Bromo, Kelya (Natural-collectie), Lunar, Kreta, Trilium en Laos (Industrial-collectie).

Het grote succes van Dekton® Slim
Dekton® Slim was al te zien bij de belangrijkste architectuur- en ontwerpbeurzen, zoals de internationale meubelbeurs in Milaan (Italië), KBIS (VS) en Espacio Cocina SICI (Spanje).

Dekton® Slim heeft tijdens haar korte levensduur de eerste prijs gewonnen in de “Product Innovation Gold Award”-categorie van de British Designer Kitchen & Bathroom Awards 2019 en heeft de finale bereikt van de EK&B Business Award 2019in de categorie “Best Surface”, ook in het Verenigd Koninkrijk.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht