Cosentino

Cosentino lanceert ”Silestone® Loft”

Cosentino, de wereldleider in de productie en distributie van innovatieve materialen voor architectuur en design, lanceert Silestone® Loft, een nieuwe serie met vijf kleuren die zijn geïnspireerd op een industriële stijl. Deze stijl dateert origineel uit het midden van de jaren twintig. In die tijd werden verlaten fabrieken, grote werkplaatsen en pakhuizen in verschillende wijken van New York omgevormd tot woningen en loft-appartementen. Destijds werden beton, cement, balken, buizen en opzettelijk ongemeubileerde ruimtes, een populaire look in veel huizen, waardoor het industriële karakter een trend werd die nog steeds duidelijk zichtbaar is.

Het is de verbinding tussen het verleden en het heden die heeft geleid tot de creatie van de Silestone® Loft-serie: Camden, Poblenou, Seaport, Nolita en Corktown. Doen deze namen een belletje rinkelen? Deze vertegenwoordigen vijf iconische wijken met een kenmerkende geschiedenis en industriële esthetiek die weerspiegeld wordt in hun straten, gebouwen, stedelijke elementen en interieurdesign.

Silestone® Camden is geïnspireerd op één van London’s meest invloedrijke alternatieve wijken.  Camden herinnert ons de punkmuziek uit de eighties, ze spreekt duizend talen, kleedt zich eclectisch en is de thuisbasis voor vele artiesten. Posters en vergankelijke kunstwerken zijn onderdeel van de historie van Camden en versieren de bakstenen gevels. Authentieke, staalkleurige tinten en de natuurlijke slijtage van woningen waren de inspiratie voor Camden. Een zacht, delicaat en consistent grijs, met een fijne nerf en subtiele witte aders. Silestone® Camden is cementgrijs. Het is een veelzijdige, aanpasbare kleur die dankzij zijn homogeniteit gemakkelijk in elk interieur kan worden verwerkt.

Silestone® Poblenou is geïnspireerd op het epicentrum van de industriële revolutie in Barcelona. Een van de modernste en meest creatieve wijken van nu. Poblenou heeft een mediterrane warmte gecombineerd met een industriële verschijning. Het is kosmopolitisch, maar toch voorstedelijk. Het is gezinsvriendelijk en multicultureel. De oude industriële gebouwen zijn omgetoverd tot fantastische lofts, omringd door kunstgalerijen, bars en bedrijven. De essentie ervan heeft Silestone® geïnspireerd tot Poblenou. Een warme grijstint met subtiele aders op een zandachtige achtergrond, die helderheid geeft en een rustgevende afwerking en vertrouwde sfeer biedt.

Silestone® Seaport herinnert ons aan de kleine kustwijk in het zuidoosten van Manhattan, waar het verleden vreedzaam bestaat naast het havengebied, restaurants en winkels. Versleten bakstenen, beton en karakteristiek hout uit de haven vormen een reeks die als inspiratie gold voor deze Silestone® kleur. Dankzij het effect van deze tinten lijkt Silestone® Seaport sterk op donker, versleten cement en zijn opvallende witte tinten passen perfect bij de achtergrond. Simpelweg een adembenemende kleur.

Silestone® Nolita is een andere op New York geïnspireerde creatie. In het bijzonder omdat het is geïnspireerd op een wijk die al avant-garde was voordat het de naam Nolita (Noorden van Little Italy) kreeg. Midden jaren negentig vond Nolita zijn persoonlijkheid en architectonische identiteit die het zo’n uniek en onderscheidend karakter gaven. De straten zijn authentiek en wild, heel anders dan de omliggende wijken. Met deze historische achtergrond is Silestone® Nolita gecreëerd, de witte tint in de Silestone® Loft-collectie. Nolita is koel en industrieel. Vermengd met wittinten en lichte grijstinten, creëert het een elegante, fijne lijn, vrij van sterke contrasten.

Silestone® Corktown is geïnspireerd door het licht en de schaduw van een wijk in Detroit, die ontstond te midden van stoom en het geluid van motoren. Corktown was succesvol en welvarend totdat een depressie en verval binnenslopen en het overnamen. Ondanks deze tegenslag regenereert het een paar decennia geleden een interessante en intellectuele oude stijl met een hernieuwde schoonheid. Een wandeling door de straten of een glimp van het iconische Centraal Station van Michigan is voldoende om de historische industriële pracht te herkennen. Dit heeft Silestone® Corktown geïnspireerd, het meest intense, solide en diepe zwart in de Silestone® Loft-collectie. De donkere achtergrond combineert prachtig met intense bruine accenten en een extra matte afwerking. Silestone® Corktown doet denken aan versleten materialen die de tijd hebben doorgemaakt. Karakter en elegantie verenigd in kleur.

Silestone® HybriQ+
Een van de belangrijke nieuwe kenmerken van Silestone® Loft is het gebruik van de nieuwe, innovatieve en exclusieve HybriQ+-technologie. HybriQ+ is een kwalitatieve vooruitgang in de evolutie van het merk Silestone®. Het is een nieuw productieproces dat wordt gekenmerkt door de toewijding van het bedrijf aan het milieu, de circulaire economie en duurzaam beheer. Dankzij dit innovatieve proces worden hergebruikte grondstoffen, zoals gerecycled glas, gebruikt bij de vervaardiging van Silestone® Loft. Daarnaast wordt het productieproces van Cosentino uitgevoerd met 98% gerecycled water en 100% hernieuwbare energie.

Bovendien wordt dankzij de HybriQ+-technologie de aanwezigheid van kristallijn silica aanzienlijk verminderd. In plaats daarvan wordt een hybride formule gebruikt die bestaat uit mineralen en hergebruikte grondstoffen, zoals gerecycled glas. Deze nieuwe samenstelling geeft het materiaal moderne esthetische en designkenmerken, terwijl de kwaliteit en schoonheid van Silestone® behouden blijven, evenals de garantie van 25 jaar.

Hiermee zet Cosentino niet alleen de toewijding aan duurzaamheid en de circulaire economie voort, maar bereiken ze opnieuw een mijlpaal binnen de sector. Door de hoeveelheid kwarts in de samenstelling van deze nieuwe Silestone® kleuren te verminderen, anticipeert Cosentino op de vereisten van toekomstige wetten en strengere regels die adviseren om het gebruik van silica te verminderen. Het bevordert ook de veiligheid in zowel de eigen productiefaciliteiten, als voor de klanten en professionals.

Dankzij de HybriQ+-technologie heeft Cosentino een nieuwe generatie Silestone® ontwikkeld die duurzamer is en respectvol voor het milieu. Deze mijlpaal is het resultaat van meer dan drie jaar intensief werk van zowel de Innovatie- als Product- en Milieuteams van Cosentino Group.

www.cosentino.nl

Terug naar overzicht
Array
(
  [ID] => 17186
  [id] => 17186
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Seaport
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-scaled.jpg
  [filesize] => 2532417
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-seaport/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-seaport
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:24:28
  [modified] => 2020-10-06 07:24:28
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-300x300.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-1024x1024.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-1536x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-2048x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-60x60.jpg
      [logo-width] => 60
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-230x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17184
  [id] => 17184
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Seaport Detalle
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-scaled.jpg
  [filesize] => 2177292
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-seaport-detalle/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-seaport-detalle
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:23:56
  [modified] => 2020-10-06 07:23:56
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-300x300.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-1024x1024.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-1536x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-2048x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-60x60.jpg
      [logo-width] => 60
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Seaport-Detalle-230x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17182
  [id] => 17182
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Poblenou
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-scaled.jpg
  [filesize] => 2028603
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-poblenou/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-poblenou
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:23:22
  [modified] => 2020-10-06 07:23:22
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-300x300.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-1024x1024.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-1536x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-2048x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-60x60.jpg
      [logo-width] => 60
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-230x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17180
  [id] => 17180
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Poblenou Detalle
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-scaled.jpg
  [filesize] => 1196362
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-poblenou-detalle/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-poblenou-detalle
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:22:54
  [modified] => 2020-10-06 07:22:54
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-300x300.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-1024x1024.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-1536x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-2048x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-60x60.jpg
      [logo-width] => 60
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Poblenou-Detalle-230x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17178
  [id] => 17178
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Nolita
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-scaled.jpg
  [filesize] => 2106574
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-nolita/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-nolita
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:22:32
  [modified] => 2020-10-06 07:22:32
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2133
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-300x250.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 250
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2133
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-1024x853.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 853
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-1536x1280.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1280
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-2048x1706.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 1706
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-72x60.jpg
      [logo-width] => 72
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-230x192.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 192
    )

)
Array
(
  [ID] => 17176
  [id] => 17176
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Nolita Detalle
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-scaled.jpg
  [filesize] => 2452097
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-nolita-detalle/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-nolita-detalle
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:21:54
  [modified] => 2020-10-06 07:21:54
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-300x300.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-1024x1024.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-1536x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-2048x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-60x60.jpg
      [logo-width] => 60
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Nolita-Detalle-230x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17174
  [id] => 17174
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Corktown
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-scaled.jpg
  [filesize] => 3749334
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-corktown/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-corktown
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:21:24
  [modified] => 2020-10-06 07:21:24
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-300x300.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-1024x1024.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-1536x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-2048x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-60x60.jpg
      [logo-width] => 60
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-230x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17172
  [id] => 17172
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Corktown Detalle
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-scaled.jpg
  [filesize] => 1082031
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-corktown-detalle/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-corktown-detalle
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:20:57
  [modified] => 2020-10-06 07:20:57
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2133
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-300x250.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 250
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2133
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-1024x853.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 853
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-1536x1280.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1280
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-2048x1706.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 1706
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-72x60.jpg
      [logo-width] => 72
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Corktown-Detalle-230x192.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 192
    )

)
Array
(
  [ID] => 17170
  [id] => 17170
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Camden
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Camden-scaled.jpg
  [filesize] => 1841749
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-camden/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-camden
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:20:38
  [modified] => 2020-10-06 07:20:38
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2133
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-300x250.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 250
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2133
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-1024x853.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 853
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-1536x1280.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1280
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-2048x1707.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 1707
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-72x60.jpg
      [logo-width] => 72
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-230x192.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 192
    )

)
Array
(
  [ID] => 17168
  [id] => 17168
  [title] => Silestone Kitchen - Loft Camden Detalle
  [filename] => Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-scaled.jpg
  [filesize] => 2302177
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/silestone-kitchen-loft-camden-detalle/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => silestone-kitchen-loft-camden-detalle
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:20:13
  [modified] => 2020-10-06 07:20:13
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-300x300.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-1024x1024.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-1536x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-2048x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-60x60.jpg
      [logo-width] => 60
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Silestone-Kitchen-Loft-Camden-Detalle-230x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17198
  [id] => 17198
  [title] => Moodboards Silestone Loft
  [filename] => Moodboards-Silestone-Loft-scaled.jpg
  [filesize] => 517031
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/moodboards-silestone-loft/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => moodboards-silestone-loft
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:27:00
  [modified] => 2020-10-06 07:27:00
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2560
  [height] => 1644
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-300x193.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 193
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2560
      [medium_large-height] => 1644
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-1024x658.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 658
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-1536x986.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 986
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-2048x1315.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 1315
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-93x60.jpg
      [logo-width] => 93
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Silestone-Loft-230x148.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 148
    )

)
Array
(
  [ID] => 17196
  [id] => 17196
  [title] => Moodboards Loft Seaport
  [filename] => Moodboards-Loft-Seaport-scaled.jpg
  [filesize] => 599934
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/moodboards-loft-seaport/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => moodboards-loft-seaport
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:26:36
  [modified] => 2020-10-06 07:26:36
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 1866
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-219x300.jpg
      [medium-width] => 219
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 1866
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-746x1024.jpg
      [large-width] => 746
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-1119x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1119
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-1493x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 1493
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-44x60.jpg
      [logo-width] => 44
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Seaport-168x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 168
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17194
  [id] => 17194
  [title] => Moodboards Loft Poblenou
  [filename] => Moodboards-Loft-Poblenou-scaled.jpg
  [filesize] => 618401
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/moodboards-loft-poblenou/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => moodboards-loft-poblenou
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:26:05
  [modified] => 2020-10-06 07:26:05
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 1992
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-233x300.jpg
      [medium-width] => 233
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 1992
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-797x1024.jpg
      [large-width] => 797
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-1195x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1195
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-1594x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 1594
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-47x60.jpg
      [logo-width] => 47
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Poblenou-179x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 179
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17192
  [id] => 17192
  [title] => Moodboards Loft Nolita
  [filename] => Moodboards-Loft-Nolita-scaled.jpg
  [filesize] => 678900
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/moodboards-loft-nolita/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => moodboards-loft-nolita
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:25:41
  [modified] => 2020-10-06 07:25:41
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2025
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-237x300.jpg
      [medium-width] => 237
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2025
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-810x1024.jpg
      [large-width] => 810
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-1215x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1215
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-1620x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 1620
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-47x60.jpg
      [logo-width] => 47
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Nolita-182x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 182
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17190
  [id] => 17190
  [title] => Moodboards Loft Corktown
  [filename] => Moodboards-Loft-Corktown-scaled.jpg
  [filesize] => 628972
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/moodboards-loft-corktown/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => moodboards-loft-corktown
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:25:24
  [modified] => 2020-10-06 07:25:24
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 2012
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-236x300.jpg
      [medium-width] => 236
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 2012
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-805x1024.jpg
      [large-width] => 805
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-1207x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1207
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-1610x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 1610
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-47x60.jpg
      [logo-width] => 47
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Corktown-181x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 181
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 17188
  [id] => 17188
  [title] => Moodboards Loft Camden
  [filename] => Moodboards-Loft-Camden-scaled.jpg
  [filesize] => 592890
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-scaled.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/cosentino/cosentino-lanceert-silestone-loft/attachment/moodboards-loft-camden/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => moodboards-loft-camden
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 17166
  [date] => 2020-10-06 07:24:53
  [modified] => 2020-10-06 07:24:53
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 1891
  [height] => 2560
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-222x300.jpg
      [medium-width] => 222
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-scaled.jpg
      [medium_large-width] => 1891
      [medium_large-height] => 2560
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-756x1024.jpg
      [large-width] => 756
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-1134x1536.jpg
      [1536x1536-width] => 1134
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-1513x2048.jpg
      [2048x2048-width] => 1513
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-44x60.jpg
      [logo-width] => 44
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Moodboards-Loft-Camden-170x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 170
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Terug naar overzicht