Blomus

Welkom in een nieuw seizoen

De nieuwe blomus collectie news 2-2019

Heldere vormen, intelligente oplossingen, vertrouwde materialen. En een heel eigen benadering van design. Deze waarden gelden ook voor de nieuwe collectie van blomus. Ze omvat producten van gerenommeerde designers en nieuwe talenten uit de internationale designscene. Aanvullingen op bestaande series en noviteiten voor onder andere tafel, living, keuken en badkamer.

Na het succes van de draagbare Ani Lamp introduceert het Duitse duo Florian Kallus en Sebastian Schneider van Studio kaschkasch nu Hexa, een serie van drie houten schalen, die als perfecte zeshoek zijn vormgegeven. De Deens-Duitse ontwerpster Theresa rand, die met he populaire Stella- bestek en de Flow glasserie voor blomus haar debuut maakte, is ook de ontwerpster van het nieuwe servies Ro, geïnspireerd op de Japanse theeceremonie en de eenvoud van het Nordic design. Tenslotte was de essentiële eigenschap van water het uitgangspunt voor Drop, een opvallend eenvoudige vaas van de in Kopenhagen werkende Poolse ontwerpster Justyna Poplawska: een object dat elegant genoeg is om alleen te staan maar ook de perfecte basis voor natuurlijke schoonheid.

Door deze ontwerpers uit te nodigen hun unieke talenten en visie in te zetten voor blomus, resulteerde dit in een sterke mix uit nieuw en oud. Overeind blijft: ‘’groot design raakt je in het hart”of zoals Willo Blome, de CEO van blomus stelt, “je ziet het, en dan voel je het ook”.

Informatie bij: www.blomus.com

Terug naar overzicht Terug naar overzicht