Blomus

Something in the air

Bij blomus ligt de focus vaak op de badkamer en dit jaar vormt daarop geen uitzondering. De nieuwe collectie accessoires maakt de badkamer nog meer uitnodigend.

De Pesa collectie bestaat uit een ronde tafelspiegel, twee zeep schaaltjes en een potje. Met een variatie in structuur en kleur, geeft de Pesa collectie een unieke touch aan de badkamer. Marmer wordt doorgezet in Frable, een serie van drie geurkaarsen, gegoten in een marmeren potje met deksel.

De fijne zwarte en bruine structuur van het marmer, afgewisseld met witte en grijze tinten, draagt bij aan een tijdloze elegantie.

Verleidelijke geuren
Wanneer het op geuren aankomt, heeft blomus de perfecte Franse oliën gevonden die zijn gewonnen uit bomen, kruiden en bloemen. Geuren om een ruimte sensueler en aangenamer te maken.

De aromatische eigenschappen van verleidelijke lavendel, bloedsinaasappel, verfrissende citrus, wit linnen en een vleugje verbrand hout komen samen in Flavo. Drie soorten geursticks zijn verkrijgbaar in herbruikbare houten cilinders die perfect passen in de blomus stijl.

Pesa, Frable en Flavo zijn vanaf april verkrijgbaar bij de blomus dealers en via blomus.com.

Productinformatie

Pesa
Materiaal: marmer
Kleuren: black en brown

Spiegel
Maat: H 25,5 cm / B 22 cm / D 6 cm
Prijs: € 59,95

Zeep schaaltje
Maat small: H 2 cm / ø 11 cm
Maat large: H 2 cm / ø 19 cm
Prijs: € 29,95 / € 49,95

Potje
Maat: H 7,5 cm / ø 9 cm
Prijs: € 49,95

Frable
Materiaal: marmer
Kleuren: black en brown
Prijs: € 34,95

Flavo
Materiaal: hout
Prijs: € 39,95
Navulling: € 14,95

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht