Blomus

PURE Life blomus noviteiten 2016

Dit voorjaar presenteert blomus functionele producten met een onnavolgbaar design. De innovatieve producten uit de vier segmenten PURE, GARDEN, PURE HOME, PURE SPA en PURE TASTE overtuigen met hun elegante optiek en slimme ideeën.

PURE GARDEN
Outdoor nieuwtjes
Het weer fascineert altijd. Dankzij de weerhaan GALLO van blomus staat in ieder geval vast, hoe de wind waait. Bevestigd op de houten paal draait de vogel uit roestvrij staal naar iedere windrichting door middel van een kogellager rondom zijn eigen as en is tegelijkertijd een eyecatcher op het terras of in de tuin. Ook de echte vogels vinden bij blomus een fijn plekje. Ze nemen plaats op de roestvrij stalen stang van het voerstation AVIA, vanwaar ze door een opening voer kunnen pakken. Dit wordt van boven in een cilinder uit acrylglas gevuld. Door de trechtervorm wordt het voer automatisch aangevuld. Een kunststof deksel beschermt het voer tegen regen en vocht. Weerhaan GALLO, H: 140 cm, € 99,95. Voerstation AVIA, H 143 cm, Ø 7 cm, € 79,95.

Trendthema Beton
Binnen of buiten, beton als materiaal voor woonaccessoires is een echte trend. Blomus speelt hierop in met de windlichten FARO met een herkenbaar sobere design. Het koele materiaal wordt met gesatineerd glas gecombineerd en heeft door het kaarslicht een gezellige uitstraling. De windlichten zijn als set van 3 of als theelichthouder met een grotere doorsnede verkrijgbaar. Windlichten FARO, set van 3, H; 21 cm, Ø 5 cm, vanaf € 39,95. Windlicht FARO, H: 19 cm, Ø 7 cm, vanaf € 19,95

PURE TASTE
Functionele keukenhulpjes
In het segment PURE TASTE staat het thema functie voorop bij de productnoviteiten. De keukenrolhouder LOOP valt op omdat hij zo stevig staat. De roestvrij stalen voet is met gewichten verzwaard en van onder extra voorzien van rubber, zodat hij stevig staat. De rol wordt door twee veren op de houder in het midden gehouden. Zo kan het keukenpapier zelfs met slechts één hand eraf worden gescheurd, zonder dat de keukenrolhouder dan omvalt. Het papiereinde wordt met een roestvrij stalen arm geklemd, welke aan de bovenkant is voorzien van kunststof zodat het papier niet inscheurt. Twee in één – de broodtrommel PANEA. De roestvrij staal trommel bewaart brood droog en het blijft door de ventilatiegleuf vers. Het deksel van zacht kunststof dient na het openen als snijplank. Omdat de randen magnetisch zijn, kan hij eenvoudig worden losgemaakt en gereinigd. In stijl genieten is gegarandeerd met de NERO thermoglazen. De dubbelwandige glazen zijn in verschillende groottes en in een set van twee verkrijgbaar, passend bij de koffiespecialiteiten van Espresso tot Latte Macchiato. Maar ook desserts zoals koude sorbets, smoothies en soepjes kunnen in deze glazen worden geserveerd, zonder dat de handen koud of warm worden. Fruit en groente worden in de manden ESTRA op een esthetische manier gepresenteerd. De organische vorm en de afwerking in roestvrij staal maken van deze accessoires voor keuken of eetkamer een echte eyecatcher. Ze zijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar.
Keukenrolhouder LOOP, H: 34 cm, Ø 15 cm, € 34,95
Broodtrommel PANEA, L: 42 cm, B: 26 cm, H: 15 cm, € 99,95
Thermoglazen NERO, H: 7-14 cm, Ø 6-8 cm, vanaf € 14,95
Manden ESTRA (3 maten), H: 5,5-20 cm, Ø 25-37 cm, vanaf € 44,95

PURE SPA
Stijlvolle badkamerideeën
Alles op zijn plek, ook in de douche, dat is mogelijk met de douchekorf NEXIO. Gemonteerd met het 2Fix-systeem zonder boren of schroeven alles in handbereik, wat onder de douche nodig is van shampoo-fles tot scheergerei. In de roestvrij staal-korf is een kunststof bodem gelegd, die eruit genomen kan worden om schoon te maken. De brede rubberen band aan de binnenkant van de korf zorgt dat kleine spulletjes zoals een tandenborstel goed blijven staan, zelfs een omgekeerd flesje douchegel. De korf is in twee verschillende groottes verkrijgbaar. Ook voor de reiniging van de douche heeft blomus iets ontworpen: de vloerwisser LAVEA is bijzonder geschikt voor royale inloopdouches. Met behulp van de verwisselbare rubberband is de waterspiegel op de vloer snel weggetrokken. De VISTA cosmeticaspiegel laat vrouwenharten sneller kloppen. Met een magnetisch binnenwerk is het licht gebogen spiegelvlak op de standaard bevestigd en kan zo in iedere denkbare positie worden gedraaid of afgenomen worden. Dankzij de vijfvoudige vergroting zijn de spiegels de perfecte hulpjes bij verzorging van het gezicht en het aanbrengen van make-up. De gastenhanddoekhouder NEXIO valt op door zijn minimalistisch design. Het roestvrij staal biedt stabiliteit en plaats om kleine gastendoekjes op representatieve wijze op te bergen. Naast de noviteiten voor de badkamer breidt blomus dit jaar de succesvolle serie AREO met veel producten uit van zeepschaaltjes en een tandenborstelglas voor wandmontage tot en met verschillende handdoekstangen, -haken en planchets uit glas.
Douchekorf NEXIO, H: 9 cm, B:25/34 cm, T:8/12 vanaf € 79,95
Vloerwisser LAVEA, H: 122 cm, B: 36 cm, € 79,95
Cosmeticaspiegel VISTA, H: 29 cm, B: 11 cm, T: 11 cm, € 64,95
Gastendoekhouder NEXIO, H: 47 cm, B: 5 cm, T: 8 cm, € 89,95

PURE HOME
Design voor thuis
De CANDEA kandelaar geeft sfeer met een hoogte van 14, 18 en 22 centimeter aan iedere tafel. Ze zijn vervaardigd uit mat roestvrij staal en donker polystone en in combinatie met hoge kaarsen ontstaat een chique uitstraling. Altijd aan de tand des tijds, dat beloofd de klok CRONO in zwart en wit. Een klok waarop je kunt vertrouwen. Typerend is de rode doorlopende secondewijzer. De klok is radio-controlled, hij wordt automatisch bijgesteld door de wereldklok in Offenbach.
Kandelaar CANDEA, H: 14-22 cm, vanaf € 22,50. Klok CRONO, Ø 31 cm, € 79,95

PURE LIFE met blomus: Puur roestvrij staal is bij bijna alle blomus objecten zowel inspiratie als fascinatie. Want het solide hoogwaardige metaal vormt vaak de basis van een blomus productidee in de categorieën PURE GARDEN, PURE HOME, PURE SPA en PURE TASTE.

www.blomus.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht