Blomus

Magisch textiel

Wikkel jezelf erin en warm op. Het textiel uit de nieuwe collectie van blomus is niet alleen erg comfortabel maar voegt ook sensualiteit en een vleugje kleur toe aan het interieur, geweven of gebreid, met of zonder patroon.

De nieuwe kussens en plaids zijn gewoven of gebreid van zachte garens met subtiele kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor elke bank, stoel of bed. Ze maken het interieur gezelliger, de meubels comfortabeler en voegen kleur en textuur toe. De collectie is leverbaar in de tinten nude en midnight blue.

Zachte kwaliteit
Het Tola plaid is niet alleen warm en aangenaam zacht, maar past ook bij de huidige trends met zijn fascinerende structuur dat mooi in contrast is met gestoffeerde meubels. Het Nea plaid heeft een meer linnenachtige kwaliteit met een soepele structuur die ontstaan is door een mengsel van wol en synthetisch garen. Bij elk plaid hoort een comfortabel kussen. De Casata collectie bestaat uit vierkante en rechthoekige kussens die passen in elk bed, fauteuil en bank. De kussen zijn geweven van katoen en synthetische stoffen en zijn verkrijgbaar in vier maten en in dezelfde kleuren als de plaids.

blomus kussens en plaids zijn vanaf juni verkrijgbaar bij de blomus dealers en via blomus.com.

Productinformatie

Tola
Maat: 130 x 180 cm
Materiaal: wol, polyester
Kleuren: nomad, morning dove, bark, pewter
Prijs: € 79,95

Nea
Maat: 130 x 180 cm
Materiaal: katoen, polyester
Kleuren: nomad, morning dove, bark, pewter
Prijs: € 59,95

Casata
Maten: 50 x 30 / 45 x 45 / 60 x 40 / 40 x 80
Materiaal: katoen, polyester
Kleuren: bark, magnet, mourning dove, steel grey, midnight blue
Prijs: € 24,95 / 29,95

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht