Blomus

Feest van kristal

Koud water, verrukkelijke wijnen en sprankelende champagne staan centraal bij het nieuwe glaswerk van blomus. Een kristallen collectie die zich onderscheidt door eenvoud en kleurgebruik. Een collectie die geschikt is voor rustige avondjes, etentjes met familie en gezellige borrels.

De collectie heet Fuum en bestaat uit glazen voor water, witte en rode wijn, coupes en flûtes voor champagne en een karaf.

Een glas voor elke gelegenheid
Fuum bestaat uit de smokey tinten rood, geel en grijs. Het glaswerk oogt delicaat en elegant op tafel en is mooi in evenwicht met andere servies- en textielcollecties van blomus.

Het waterglas heeft een ronde basis en lijkt bijna te zweven, de perfecte tegenpool voor de wijn- en champagneglazen. De champagneflûte oogt slank en elegant naast de twee wijnglazen en het coupeglas past daar perfect tussenin. Elk glas is zo gemaakt dat er optimaal kan worden genoten van de rode, witte en sprankelende aroma’s. Het coupeglas is ideaal voor martini’s, margarita’s en daiquiri’s of om desserts in te serveren.

Fuum is ontwikkeld in Italië en is gebaseerd op de uitgebreide kennis van de Italianen over wijn en wijnaccessoires. De Italiaanse supervisie heeft geleid tot een collectie van zuiver kristal. De geur van wijn komt in dit materiaal veel beter tot zijn recht dan in gewoon glas. De glazen op een voet zijn uit één stuk vervaardigd om het risico op scheurtjes of breken te minimaliseren.

Fuum is beschikbaar op blomus.com en bij geselecteerde winkeliers vanaf september.

Product informatie / Fuum
Materiaal: kristal
Kleuren: nomad, fungi, smoke

Water
Maten: H 9 cm / Ø 8 cm / V 0.35 l
Prijs set van 4: € 39,80

Witte wijn
Maten: H 22 cm / Ø 8 cm / V 0.4 l
Prijs set van 4: € 59,80

Rode wijn
Maten: H 20.5 cm / Ø 7.5 cm / V 0.28 l
Prijs set van 4: € 59,80

Champagne coupe
Maten: H 14 cm / Ø 10.5 cm / V 0.30 l
Prijs set van 4: € 59,80

Champagne flute
Maten: H 23.5 cm / Ø 7 cm / V 0.21 l
Prijs set van 4: € 59,80

Karaf met kurk
Maten: H 29 cm / Ø 9 cm / V 1 l
Prijs: € 34,95 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht