Blomus

De gedekte tafel

Er zijn trends te signaleren als het om de gedekte tafel gaat. In restaurants voert wit servies nog vaak de boventoon. Er zijn steeds meer verschillende maten en materialen. Een Scandinavische signatuur is ook bij servies populair. Blomus heeft een aantal producten met een Scandinavische look waarmee een sfeervolle tafelsetting kan worden gerealiseerd waarop de gerechten goed toe hun recht komen.

Viso
De schaal Viso is vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal en heeft zwart rubberen nopjes aan de onderkant. De schaal wordt geleverd in vier verschillende kleuren en diverse maten. Prijs vanaf € 22,95.

Mio
Het servies Mio van Blomus, is een nieuwe collectie aardewerk borden, kommen, koppen en kannen. Design: Nina Thöming, Flöz Design. Het ideale serviesgoed is  gemakkelijk te gebruiken op ieder moment van de dag en avond, mooi van vorm maar toch bescheiden genoeg om een discrete achtergrond te vormen voor een perfect gerecht. Mio is verkrijgbaar in drie kleuren. Prijs vanaf € 5,50.

Splash smoked water
De klassieke waterkaraf van blomus verdient een plek op iedere gedekte tafel.  De in oorspronkelijke versie uit 2009, en de update in 2017 worden over de hele wereld gewaardeerd in vele huishoudens. blomus introduceert nu een nieuwe variant, uitgevoerd in rookglas. De bijpassende waterglazen brengen wat kleur aan de gedekte tafel. Prijs: waterkaraf Splash € 34,95, waterglazen Wave, per twee € 19,95.

Pilare
Met de nieuwe zwarte stalen wijnrekken biedt blomus een stijlvolle plek voor mooie wijnen. Prijs vanaf € 64,95.

www.blomus.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht