Blomus

Bon appetit

Blomus zegt bon appetit en wil dat jouw eten heerlijk smaakt, of het nu een warme maaltijd is of een groene salade. Voor bijna alle succesrecepten heb je een beetje zout, peper, olie en azijn nodig. Vandaar deze moderne interpretatie van het zoutvaatje en de pepermolen, vergezeld van een olie en azijnset. Ontworpen voor blomus door Nina Thöming.

De Duitse ontwerpster Nina Thöming vond haar inspiratie voor Salpi in de langdurige relatie van blomus’ met staal en ontwierp een zout en peper set waarbij elk overbodig detail is weggelaten voor een zeer eenvoudige, elegante look. De items liggen goed in de hand zodat je gemakkelijk het zout en peper kunt malen.

Neutraal of gekleurd?
Salpi is verkrijgbaar in twee versies, mat of gepolijst staal, met een klein kleurdetail op de deksel om aan te tonen wat peper of zout is. In aanvulling tot de klassieke stalen variant presenteert blomus eveneens een gekleurde set.

Een perfecte maaltijd vraagt ook vaak om olie en azijn. Nina Thöming heeft hier gekozen om rookkleurig glas te gebruiken; zo is de inhoud wel zichtbaar maar altijd beschermd tegen het zonlicht. De set is uitgerust met goed passende siliconen deksels zodat de inhoud niet bederft. Salpi en Olvigo is verkrijgbaar in een set met elegante kleurcombinaties, sharkskin-magnet of nomad-moonbeam.

Salpi en Olvigo zijn vanaf mei verkrijgbaar bij de blomus dealers en via blomus.com.

Productinformatie: 

Salpi
Afmetingen: H: 20 cm / Ø: 7 cm / Vol: 180 ml
Materialen: staal, kunststof, keramiek, siliconen
Kleuren: staal mat / staal gepolijst / sharkskin-magnet / nomad-moonbeam
Prijs: € 69,96 / € 74,95 / 59,95

Olvigo
Afmetingen: H: 20 cm / Ø: 7 cm / Vol: 180 ml
Materialen: glas, kunststof
Kleuren: sharkskin-magnet / nomad-moonbeam
Prijs: € 39,95

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht