Beddinghouse

Subtiele grafische prints voor de slaapkamer

Grafische patronen, tekeningen uit de spirograaf, verfijnde lijntjes en stippen in vrolijke en frisse kleuren zijn kenmerkend voor de Fantasy Future collectie van Beddinghouse. Dekbedovertrekken met speelse dessins die prachtig tot hun recht komen in moderne slaapkamers. Het dekbedovertrek Cascadas bestaat uit diagonale banen die uitlopen in een puntvorm. De banen met weefstructuur laten een kleurverloop zien. Een echte eyecatcher voor je slaapkamer en helemaal in de trend van nu. Door de speelse banen en de strakke lijnen is het dekbedovertrek geschikt voor een moderne slaapkamer. Dekbedovertrek Cascadas is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen. Het is geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren koraalrood, geel, oranje, grijs, blauwgrijs, lichtroze en wit.

Dekbedovertrek Tam heeft grafische stippen. Ze herinneren aan de patronen die worden getekend met de spirograaf. De vormen vallen allemaal mooi over elkaar wat een gevoel van diepte geeft. Het dessin is bevat de kleuren zachtroze, blauw, koraal en wit. Er is ook een Tam Multi uitvoering.

 Verkoopadviesprijs dekbedovertrekken vanaf € 49,95 (eenpersoons)

Bijpassende kussens en plaid van KAAT Amsterdam versterken de look en geven het totaal plaatje extra cachet: Timor Multi € 39,95 Vercors Coral € 27,95. Billund Coral € 17,95 Minako Multi € 29,95, Vercors Dark Green € 27,95, Plaid Yamato throw € 59, 95, Yamato Multi € 24,95

Informatie bij: www.beddinghouse.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht