Beddinghouse

Nieuwe unieke collectie bedtextiel: Beddinghouse x Van Gogh Museum Amsterdam

Beddinghouse presenteert een unieke collectie bedtextiel die in samenwerking met het Van Gogh Museum Amsterdam tot stand is gekomen.

“The painting comes to me as if in a dream” Vincent to Theo van Gogh, Arles, 25 september 1888

Een unieke samenwerking tussen één van de meest gewaardeerde musea in de wereld, het Van Gogh Museum Amsterdam, en Bedding House – marktleider en expert in bedtextiel, heeft geresulteerd in een speciale bedtextiel collectie. Geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh heeft het designteam van Bedding House zeven luxe dekbedovertrekken en herkenbare decoratieve kussens ontworpen.

De dessins zijn gebaseerd op de bekende schilderijen van Van Gogh, die elk een verhaal van dromen, passie en schoonheid vertellen. Vanzelfsprekend past het kleurenpalet perfect bij aankomende mode en interieur trends. Alle dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoensatijn, wat comfort en een prachtige glans geeft.

Henriëtte van Beynum, Managing Director Bedding House: “We voelen ons vereerd met deze speciale samenwerking. Bedding House biedt trendy merken in bed- en badtextiel, gebaseerd op kennis, passie en vakmanschap. Ons doel is om een wow-factor voor klanten te creëren. Wij zijn ervan overtuigd dit te bereiken met de creatie van deze Van Gogh dessins in een nieuwe story die deel uitmaakt van het Beddinghouse merk.”

‘’We zijn erg blij met de Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie. Het biedt een geweldige kans om een nieuw publiek buiten het museum te bereiken met de nalatenschap van Vincent en onze kunstcollectie’’. Adriaan Donszelmann, Managing Director Van Gogh Museum

Wild Roses Green
Zo lieflijk en vredig als deze wilde rozen ogen, zo gespannen voelde Van Gogh zich indertijd. Hij had zich vrijwillig laten opnemen vanwege zijn slechte psychische gesteldheid. Hij hoopte rust te vinden. Zodra hij kon ging hij de tuin in om te schilderen of te tekenen. De tere bloemen schilderde Van Gogh heel natuurlijk. Maar bij de groene bladeren ging hij anders te werk. Hij maakte er egale tweedimensionale kleurvlakjes van, die hij met dikke blauwe contouren omlijnde.

Peonies Green
Dit dessin is gebaseerd op een van de eerste bloemstillevens die Van Gogh zou schilderen, een flesje met pioenrozen en blauwe ridderspoor. Het is een van de vele studies waarin hij uitprobeerde welk effect bepaalde kleuren op elkaar uitoefenen. Vooral de blauwe accenten maken dit een interessant en aantrekkelijk dessin.

Boulevard Grey
De Boulevard de Clichy is een van de grote straten in de Parijse kunstenaarsbuurt Montmartre. Van Gogh schilderde het kruispunt dat hij vaak passeerde. Rechts, net buiten beeld, begon de rue Lepic waar hij met zijn broer Theo woonde. In Parijs kwam Van Gogh in aanraking met de nieuwste kunst van zijn tijd, het impressionisme en het neo-impressionisme. Geleidelijk ging hij daardoor lichtere kleuren gebruiken. Ook experimenteerde hij met uiteenlopende schildertechnieken. Zijn schildertoets, met veel naast elkaar geplaatste streepjes verf, verraadt de invloed van deze kunststromingen.

Gladioli Red
Van Gogh was nooit zuinig met verf geweest. Maar nadat hij in juni 1886 kennismaakte met de bloemstillevens van Adolphe Monticelli (1824-1886) ging hij een stapje verder. Deze Franse kunstenaar schilderde bonte boeketten met dikke verf en nadrukkelijke penseelstreken. In dit stilleven, kun je zien hoe robuust hij nu ook zelf de bloemen op het doek zette. De dikke verf en duidelijke penseelstreken zijn ook duidelijk op het dekbedovertrek te zien.

Almond Blossom Blue
Vincent schilderde als cadeau een van zijn lievelingsonderwerpen: grote, bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Hij schilderde het naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon, die ook naar hem vernoemd werd, Vincent Willem. Als symbool voor het jonge leven koos Vincent de takken van de amandelboom, een van de vroegst bloeiende bomen, die reeds in februari de lente aankondigt. Met het onderwerp, de scherpe omlijningen en de plaatsing van de boom in het beeldvlak liet Van Gogh zich inspireren door de Japanse prentkunst.

Blossom Grey
Dit dessin is ook gebaseerd op het schilderij Almond Blossom. Het bestaat uit een rustigere kleursamenstelling met de bekende amandelbloesem takken als eyecatcher op een grijze achtergrond.

Tournesol Yellow
De Zonnebloemen van Van Gogh is wereldwijd een van zijn meest bekende werken. Een rijke symfonie van verschillende tinten geel, oranje en groen. Met deze serie decoratieve stillevens van zonnebloemen wilde Van Gogh indruk maken op zijn vriend Paul Gauguin. Met groot fanatisme begon Van Gogh aan de serie. Hij moest snel schilderen omdat de bloemen in een vaas snel verwelkten. Gauguin vond de schilderijen inderdaad zeer geslaagd en stelde dat de zonnebloem voor Van Gogh een karakteristiek handelsmerk was. In 1889 pakte Van Gogh het motief opnieuw op met het doek dat zich nu in het Van Gogh Museum bevindt.

Kussencollectie
Bijpassend bij het bedtextiel, zijn de taferelen van Van Gogh ook op verschillende kussens afgebeeld. Er zijn 7 kussens leverbaar: Sunflower, Paintbrush, Van Gogh, Bedroom en Coquelicot in het formaat 45×45 cm, en de kussens Countryside en Blossom in het formaat 30 x 50 cm. De kussens zijn vervaardigd uit verschillende hoogwaardige materialen zoals katoen, velvet, satijn en viscose en hebben allen een zeer fraaie en gedetailleerde afwerking.

De Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie zal vanaf najaar 2019 worden verkocht bij geselecteerde retailers en in online winkels over de hele wereld. Verkoopadviesprijzen voor de dekbedovertrekken zijn vanaf € 89,95 en de prijs voor de decoratieve kussens is € 39,95.


Over Bedding House
Bedding House, die haar 40-jarig jubileum viert, heeft zich vanaf haar ontstaan ontwikkeld tot een leidende speler in de markt van bed- en bad textiel. Bedding House heeft een sterke focus op innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en design. Dit resulteert in collecties van hoge kwaliteit, geïnspireerd op de laatste trends in mode en interieur. Ze worden verkocht in meer dan twintig landen wereldwijd.

Over Van Gogh Museum Enterprises
Onder de merknaam ‘Van Gogh Museum Amsterdam, ontwikkelt Van Gogh Museum Enterprises BV (VGME) een variëteit aan producten en diensten gebaseerd op de missie van het Van Gogh Museum om het leven en werk van Vincent van Gogh toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen met als doel hen te verrijken en te inspireren. Al deze producten en diensten worden ontwikkeld – ook in samenwerking met externe partners – met Vincent van Gogh’s nalatenschap in gedachten. De gegenereerde inkomsten dragen bij aan de ondersteuning van activiteiten van het Van Gogh Museum.

Noot redactie: meer beeld is beschikbaar, stuur een e-mail naar natasja@homecomfortpress.nl 

Terug naar overzicht
Array
(
  [ID] => 11983
  [id] => 11983
  [title] => Beddinghouse dekbedovertrek Almond Blossom Blue | Home Comfort Press
  [filename] => Almond-Blossom_Blue-00_Mood.jpg
  [filesize] => 5479364
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/almond-blossom_blue-00_mood/
  [alt] => Beddinghouse dekbedovertrek Almond Blossom Blue | Home Comfort Press
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => almond-blossom_blue-00_mood
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-04 11:36:21
  [modified] => 2019-06-20 12:36:47
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 6112
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-200x300.jpg
      [medium-width] => 200
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 6112
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-683x1024.jpg
      [large-width] => 683
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood.jpg
      [1536x1536-width] => 1024
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood.jpg
      [2048x2048-width] => 1365
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-40x60.jpg
      [logo-width] => 40
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Almond-Blossom_Blue-00_Mood-153x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 153
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 11985
  [id] => 11985
  [title] => Blossom_Grey-00_Mood
  [filename] => Blossom_Grey-00_Mood.jpg
  [filesize] => 5986219
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/blossom_grey-00_mood/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => blossom_grey-00_mood
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-04 11:36:27
  [modified] => 2019-06-04 11:36:27
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 6112
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-200x300.jpg
      [medium-width] => 200
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 6112
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-683x1024.jpg
      [large-width] => 683
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood.jpg
      [1536x1536-width] => 1024
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood.jpg
      [2048x2048-width] => 1365
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-40x60.jpg
      [logo-width] => 40
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_Grey-00_Mood-153x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 153
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 11987
  [id] => 11987
  [title] => Boulevard_Grey-00_Mood
  [filename] => Boulevard_Grey-00_Mood.jpg
  [filesize] => 5775202
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/boulevard_grey-00_mood/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => boulevard_grey-00_mood
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-04 11:36:33
  [modified] => 2019-06-04 11:36:33
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 6112
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-200x300.jpg
      [medium-width] => 200
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 6112
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-683x1024.jpg
      [large-width] => 683
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood.jpg
      [1536x1536-width] => 1024
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood.jpg
      [2048x2048-width] => 1365
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-40x60.jpg
      [logo-width] => 40
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Boulevard_Grey-00_Mood-153x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 153
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 11989
  [id] => 11989
  [title] => Gladioli_Red-00_Mood
  [filename] => Gladioli_Red-00_Mood.jpg
  [filesize] => 4681417
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/gladioli_red-00_mood/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => gladioli_red-00_mood
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-04 11:36:39
  [modified] => 2019-06-04 11:36:39
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 5457
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-224x300.jpg
      [medium-width] => 224
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 5457
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-765x1024.jpg
      [large-width] => 765
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood.jpg
      [1536x1536-width] => 1147
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood.jpg
      [2048x2048-width] => 1529
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-45x60.jpg
      [logo-width] => 45
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Gladioli_Red-00_Mood-172x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 172
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 11991
  [id] => 11991
  [title] => Peonies_Green-00_Mood
  [filename] => Peonies_Green-00_Mood.jpg
  [filesize] => 5409871
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/peonies_green-00_mood/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => peonies_green-00_mood
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-04 11:36:45
  [modified] => 2019-06-04 11:36:45
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 6112
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-200x300.jpg
      [medium-width] => 200
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 6112
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-683x1024.jpg
      [large-width] => 683
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood.jpg
      [1536x1536-width] => 1024
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood.jpg
      [2048x2048-width] => 1365
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-40x60.jpg
      [logo-width] => 40
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Peonies_Green-00_Mood-153x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 153
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 11993
  [id] => 11993
  [title] => Tournesol_Yellow-00_Mood
  [filename] => Tournesol_Yellow-00_Mood.jpg
  [filesize] => 6167302
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/tournesol_yellow-00_mood/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => tournesol_yellow-00_mood
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-04 11:36:50
  [modified] => 2019-06-04 11:36:50
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 6112
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-200x300.jpg
      [medium-width] => 200
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 6112
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-683x1024.jpg
      [large-width] => 683
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood.jpg
      [1536x1536-width] => 1024
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood.jpg
      [2048x2048-width] => 1365
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-40x60.jpg
      [logo-width] => 40
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Tournesol_Yellow-00_Mood-153x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 153
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 11995
  [id] => 11995
  [title] => Wild Roses_Green-00_Mood
  [filename] => Wild-Roses_Green-00_Mood.jpg
  [filesize] => 7040020
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/wild-roses_green-00_mood/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => wild-roses_green-00_mood
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-04 11:36:55
  [modified] => 2019-06-04 11:36:55
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 6112
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-200x300.jpg
      [medium-width] => 200
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 6112
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-683x1024.jpg
      [large-width] => 683
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood.jpg
      [1536x1536-width] => 1024
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood.jpg
      [2048x2048-width] => 1365
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-40x60.jpg
      [logo-width] => 40
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Wild-Roses_Green-00_Mood-153x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 153
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 12165
  [id] => 12165
  [title] => Bedroom_Multi_10_Topshot
  [filename] => Bedroom_Multi_10_Topshot.jpg
  [filesize] => 5131305
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/bedroom_multi_10_topshot/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => bedroom_multi_10_topshot
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:15:15
  [modified] => 2019-06-14 08:15:15
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 4173
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-293x300.jpg
      [medium-width] => 293
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 4173
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-1000x1024.jpg
      [large-width] => 1000
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot.jpg
      [1536x1536-width] => 1500
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot.jpg
      [2048x2048-width] => 2000
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-59x60.jpg
      [logo-width] => 59
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Bedroom_Multi_10_Topshot-225x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 225
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 12167
  [id] => 12167
  [title] => Blossom_blue_10_Topshot
  [filename] => Blossom_blue_10_Topshot.jpg
  [filesize] => 6143408
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/blossom_blue_10_topshot/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => blossom_blue_10_topshot
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:15:25
  [modified] => 2019-06-14 08:15:25
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 6066
  [height] => 4075
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-300x202.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 202
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot.jpg
      [medium_large-width] => 6066
      [medium_large-height] => 4075
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-1024x688.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 688
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1032
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 1376
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-89x60.jpg
      [logo-width] => 89
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Blossom_blue_10_Topshot-230x155.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 155
    )

)
Array
(
  [ID] => 12169
  [id] => 12169
  [title] => Coquelicot_Green_10_Topshot
  [filename] => Coquelicot_Green_10_Topshot.jpg
  [filesize] => 5571419
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/coquelicot_green_10_topshot/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => coquelicot_green_10_topshot
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:15:37
  [modified] => 2019-06-14 08:15:37
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 4315
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-283x300.jpg
      [medium-width] => 283
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 4315
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-967x1024.jpg
      [large-width] => 967
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot.jpg
      [1536x1536-width] => 1451
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot.jpg
      [2048x2048-width] => 1934
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-57x60.jpg
      [logo-width] => 57
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Coquelicot_Green_10_Topshot-217x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 217
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 12171
  [id] => 12171
  [title] => Countryside_Blue_10_Topshot
  [filename] => Countryside_Blue_10_Topshot.jpg
  [filesize] => 7238135
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/countryside_blue_10_topshot/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => countryside_blue_10_topshot
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:15:45
  [modified] => 2019-06-14 08:15:45
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 6556
  [height] => 4075
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-300x186.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 186
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot.jpg
      [medium_large-width] => 6556
      [medium_large-height] => 4075
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-1024x636.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 636
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 955
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 1273
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-97x60.jpg
      [logo-width] => 97
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Countryside_Blue_10_Topshot-230x143.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 143
    )

)
Array
(
  [ID] => 12173
  [id] => 12173
  [title] => Paintbrush_Green_10 Topshot
  [filename] => Paintbrush_Green_10-Topshot.jpg
  [filesize] => 4605295
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/paintbrush_green_10-topshot/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => paintbrush_green_10-topshot
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:15:51
  [modified] => 2019-06-14 08:15:51
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4271
  [height] => 4075
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-300x286.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 286
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot.jpg
      [medium_large-width] => 4271
      [medium_large-height] => 4075
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-1024x977.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 977
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1466
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 1954
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-63x60.jpg
      [logo-width] => 63
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Paintbrush_Green_10-Topshot-230x219.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 219
    )

)
Array
(
  [ID] => 12175
  [id] => 12175
  [title] => Sunflower_Yellow_10_Topshot
  [filename] => Sunflower_Yellow_10_Topshot.jpg
  [filesize] => 4816813
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/sunflower_yellow_10_topshot/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => sunflower_yellow_10_topshot
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:15:57
  [modified] => 2019-06-14 08:15:57
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4075
  [height] => 4133
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-296x300.jpg
      [medium-width] => 296
      [medium-height] => 300
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot.jpg
      [medium_large-width] => 4075
      [medium_large-height] => 4133
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-1010x1024.jpg
      [large-width] => 1010
      [large-height] => 1024
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot.jpg
      [1536x1536-width] => 1514
      [1536x1536-height] => 1536
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot.jpg
      [2048x2048-width] => 2019
      [2048x2048-height] => 2048
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-59x60.jpg
      [logo-width] => 59
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/Sunflower_Yellow_10_Topshot-227x230.jpg
      [logo-klanten-width] => 227
      [logo-klanten-height] => 230
    )

)
Array
(
  [ID] => 12177
  [id] => 12177
  [title] => van Gogh_Blue_10 Topshot
  [filename] => van-Gogh_Blue_10-Topshot.jpg
  [filesize] => 5262028
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/van-gogh_blue_10-topshot/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => van-gogh_blue_10-topshot
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:16:06
  [modified] => 2019-06-14 08:16:06
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 4145
  [height] => 4075
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-300x295.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 295
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot.jpg
      [medium_large-width] => 4145
      [medium_large-height] => 4075
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-1024x1007.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 1007
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot.jpg
      [1536x1536-width] => 1536
      [1536x1536-height] => 1510
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot.jpg
      [2048x2048-width] => 2048
      [2048x2048-height] => 2013
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-2000x1500.jpg
      [header-image-width] => 2000
      [header-image-height] => 1500
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-61x60.jpg
      [logo-width] => 61
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/van-Gogh_Blue_10-Topshot-230x226.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 226
    )

)
Array
(
  [ID] => 12180
  [id] => 12180
  [title] => BH VAN GOGH sfeer 12
  [filename] => BH-VAN-GOGH-sfeer-12.jpg
  [filesize] => 516485
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/bh-van-gogh-sfeer-12/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => bh-van-gogh-sfeer-12
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:19:29
  [modified] => 2019-06-14 08:19:29
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 1467
  [height] => 978
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-300x200.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 200
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12.jpg
      [medium_large-width] => 1467
      [medium_large-height] => 978
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-1024x683.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 683
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12.jpg
      [1536x1536-width] => 1467
      [1536x1536-height] => 978
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12.jpg
      [2048x2048-width] => 1467
      [2048x2048-height] => 978
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12.jpg
      [header-image-width] => 1467
      [header-image-height] => 978
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-90x60.jpg
      [logo-width] => 90
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-12-230x153.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 153
    )

)
Array
(
  [ID] => 12182
  [id] => 12182
  [title] => BH VAN GOGH sfeer 17
  [filename] => BH-VAN-GOGH-sfeer-17.jpg
  [filesize] => 220158
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/bh-van-gogh-sfeer-17/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => bh-van-gogh-sfeer-17
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:19:32
  [modified] => 2019-06-14 08:19:32
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 1467
  [height] => 978
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-300x200.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 200
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17.jpg
      [medium_large-width] => 1467
      [medium_large-height] => 978
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-1024x683.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 683
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17.jpg
      [1536x1536-width] => 1467
      [1536x1536-height] => 978
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17.jpg
      [2048x2048-width] => 1467
      [2048x2048-height] => 978
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17.jpg
      [header-image-width] => 1467
      [header-image-height] => 978
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-90x60.jpg
      [logo-width] => 90
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-17-230x153.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 153
    )

)
Array
(
  [ID] => 12184
  [id] => 12184
  [title] => BH VAN GOGH sfeer 18
  [filename] => BH-VAN-GOGH-sfeer-18.jpg
  [filesize] => 459520
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/bh-van-gogh-sfeer-18/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => bh-van-gogh-sfeer-18
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:19:37
  [modified] => 2019-06-14 08:19:37
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 1467
  [height] => 978
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-300x200.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 200
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18.jpg
      [medium_large-width] => 1467
      [medium_large-height] => 978
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-1024x683.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 683
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18.jpg
      [1536x1536-width] => 1467
      [1536x1536-height] => 978
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18.jpg
      [2048x2048-width] => 1467
      [2048x2048-height] => 978
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18.jpg
      [header-image-width] => 1467
      [header-image-height] => 978
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-90x60.jpg
      [logo-width] => 90
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-18-230x153.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 153
    )

)
Array
(
  [ID] => 12186
  [id] => 12186
  [title] => BH VAN GOGH sfeer 23
  [filename] => BH-VAN-GOGH-sfeer-23.jpg
  [filesize] => 249214
  [url] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23.jpg
  [link] => https://www.homecomfortpress.nl/perskamer/beddinghouse/persbericht-van-gogh/attachment/bh-van-gogh-sfeer-23/
  [alt] => 
  [author] => 2
  [description] => 
  [caption] => 
  [name] => bh-van-gogh-sfeer-23
  [status] => inherit
  [uploaded_to] => 11977
  [date] => 2019-06-14 08:19:39
  [modified] => 2019-06-14 08:19:39
  [menu_order] => 0
  [mime_type] => image/jpeg
  [type] => image
  [subtype] => jpeg
  [icon] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-includes/images/media/default.png
  [width] => 1467
  [height] => 978
  [sizes] => Array
    (
      [thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-150x150.jpg
      [thumbnail-width] => 150
      [thumbnail-height] => 150
      [medium] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-300x200.jpg
      [medium-width] => 300
      [medium-height] => 200
      [medium_large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23.jpg
      [medium_large-width] => 1467
      [medium_large-height] => 978
      [large] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-1024x683.jpg
      [large-width] => 1024
      [large-height] => 683
      [1536x1536] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23.jpg
      [1536x1536-width] => 1467
      [1536x1536-height] => 978
      [2048x2048] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23.jpg
      [2048x2048-width] => 1467
      [2048x2048-height] => 978
      [post-thumbnail] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-352x250.jpg
      [post-thumbnail-width] => 352
      [post-thumbnail-height] => 250
      [header-image] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23.jpg
      [header-image-width] => 1467
      [header-image-height] => 978
      [block-gray-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-443x365.jpg
      [block-gray-img-width] => 443
      [block-gray-img-height] => 365
      [block-gray-img-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-482x317.jpg
      [block-gray-img-2-width] => 482
      [block-gray-img-2-height] => 317
      [block-white-img] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-270x667.jpg
      [block-white-img-width] => 270
      [block-white-img-height] => 667
      [cover] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-210x265.jpg
      [cover-width] => 210
      [cover-height] => 265
      [dpi] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-180x253.jpg
      [dpi-width] => 180
      [dpi-height] => 253
      [home-gray] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-380x435.jpg
      [home-gray-width] => 380
      [home-gray-height] => 435
      [home-gray-2] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-482x295.jpg
      [home-gray-2-width] => 482
      [home-gray-2-height] => 295
      [home-white] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-270x470.jpg
      [home-white-width] => 270
      [home-white-height] => 470
      [logo] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-90x60.jpg
      [logo-width] => 90
      [logo-height] => 60
      [logo-klanten] => https://www.homecomfortpress.nl/wp-content/uploads/BH-VAN-GOGH-sfeer-23-230x153.jpg
      [logo-klanten-width] => 230
      [logo-klanten-height] => 153
    )

)
Terug naar overzicht