Beddinghouse

Nieuwe bedtextieltrends verwerkt in Beddinghouse Collectie Najaar 2018-2019

Twee keer per jaar introduceert Beddinghouse een nieuwe collectie slaapkamertextiel. Ook dit najaar, wanneer zij haar 40-jarig jubileum viert, brengt Beddinghouse een compleet nieuwe collectie die is geïnspireerd op diverse trends uit de fashion en interieurwereld. De prachtige dessins uit de najaarscollectie hebben rijke kleurstellingen met folkloristische invloeden. Structuren en breisels geven de dekbedovertrekken een warm karakter. De collectie van Beddinghouse is opgedeeld in zeven story’s met dekbedovertrekken die qua kleur en stijl perfect bij elkaar passen.

Bij Beddinghouse wordt er continue gezocht naar nieuwe materialen en technieken om collecties samen te stellen. Zo heeft de najaarscollectie als noviteit stonewashed katoen, in de kleuren blauw en grijs. Een andere noviteit is het flanel als toevoeging aan het uniprogramma. Inspelend op de behoefte van de consument biedt Beddinghouse ook extra lengtes van 250 cm (voor katoen) en 260 cm (voor katoensatijn, flanel en brushed twill katoen) voor haar overtrekken.

Autumn Glory
Mooie herfsttinten kenmerken de story Autumn Glory. Het verlangen om van het drukke stadsleven naar de natuur te trekken, kun je gemakkelijk bereiken met de overtrekken uit de story Autumn Glory. De combinatie van diep okergeel met groen en een tintje roze geven de slaapkamer direct een andere uitstraling.

Catwalk Revival
Catwalk Revival kenmerkt zich door hedendaagse kleuren en patronen die zijn geïnspireerd op de jaren ‘60. Combinaties van geel met groen zien we veel terug in deze story. Ook in de styling zien we de vintage-uitstraling terugkomen.

Colour Obsession
Deze overtrekken zijn extreem kleurrijk. Donkerrood, groen, blauw en okergeel gecombineerd met roze accenten zijn de kleuren die we in deze story terug zien. De story is perfect voor degenen die van unieke ervaringen en een levendige uitstraling houden.

Evening Luxury
Hier draait het om heerlijk zachte kwaliteiten en zien we veel flanellen overtrekken terug. Deze flanellen overtrekken worden aangevuld met een mooie satijnen overtrekken. De story doet denken aan een koude najaar avond waar vooral de flanellen dekbedovertrekken goed tot hun recht komen.

Morning Blush
Verschillende tinten roze, van pastel tot koraal, in combinatie met donkerrood, wit en licht grijs vormen de hoofdkleuren in deze story. Daarnaast worden de kleuren gecombineerd met een lila accent. Dit is ook in de styling goed toe te passen. De story ademt een Scandinavisch gevoel door het gebruik van licht hout en andere natuurlijke materialen in de styling, zoals kurk en marmer.

Natural Classics
Mooie natuurlijke kleuren geven de overtrekken in de story Natural Classics, met hoge kwaliteit stoffen, een chique uitstraling. In de styling wordt deze chique uitstraling nog eens benadrukt door het gebruik van gouden elementen.

Get Unplugged
De blauwtrend kennen we al langer, maar heeft dit seizoen een nieuwe twist door het gebruik van cognac en donkerrood. Door de combinaties van diepe kleurtinten past de story Get Unplugged perfect in een najaar slaapkamer.

Pure Sheets
Een story bestaande uit een prachtige basis collectie dekbedovertrekken, gemaakt van verschillende mooie materialen uitgevoerd in een grote variëteit aan kleuren. Voor ieder wat wils.

Ook voor Beddinghouse Kids zijn dit najaar weer nieuwe dessins. De overtrekken uit de Kids-collectie zijn gemaakt van hoogwaardig, zacht katoen uitgevoerd in verschillende prints. Om de kinderkamer compleet te maken zijn er ook een vijftal nieuwe Kids-sierkussens.

www.beddinghouse.nl   

Download hier de nieuwe catalogus

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht