Beddinghouse

Morning Blush

Morning Blush is een story van Beddinghouse die zich kenmerkt door warme roze en terra achtige kleuren. Een collectie van 7 verschillende dessins die zich goed laat combineren met een scandinavische sfeer van licht hout en andere natuurlijke materialen in de styling, zoals kurk en marmer. Laat het najaar maar komen.

De trendkleuren donkerrood, terra en nude vormen de basis voor dessin Merino en staan garant voor een warme sfeer in de slaapkamer. Het diagonaal kabelbreisel van het Merino Terra dessin zorgt voor een uniek beeld. Het dekbedovertrek is gemaakt van een zeer zachte flanel, 100% katoen. Voor dit dekbedovertrek zijn dikke garens gebruikt die zacht zijn gebrushed waardoor het overtrek heel zacht, dik en warm aanvoelt. Een flanellen dekbedovertrek is bijzonder geschikt voor de koude winternachten. Flanel is een natuurlijk product dat ademt. Het dekbedovertrek is te koop vanaf € 49,95.

Blushtinten zijn de kleuren van dit najaar en vormen de inspiratie voor dekbedovertrek Marmore Terra. Het dessin bestaat uit een verfijnd blokjes patroon met een weefstructuur. Het overtrek heeft een mooi kleurverloop van donkerrood, terra, licht terra en lichtroze. Deze kleuren zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De kussenslopen hebben een all-over blokjes patroon met een weefstructuur passend bij het overtrek. Dekbedovertrek Marmore Terra is gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit en is te koop vanaf € 39,95.

In het dessin van dekbedovertrek Woven Lines Pink zijn de blushtinten roze en rood gecombineerd met beige, wit, zand, grijs, taupe en grijsblauw. Het overtrek bestaat uit een harmonieus gekleurd weefsel met daaroverheen een wit grafisch raster. Deze gelaagdheid in combinatie met het kleurgebruik geeft dit dekbedovertrek een speelse uitstraling en is al beschikbaar vanaf € 39,95.

Bijpassende sierkussens van KAAT Amsterdam maken de story compleet:

Katla Terra
Katla heeft twee verschillende structuren en kleuren. De koraalrode voorkant is een verfijnde geweven wafel, de uni oranje/terra gekleurde achterzijde heeft een ongelijkmatig weefsel. Prijs € 19,95

Pinta Red
Pinta heeft een fotoprint van een weefsel in gekleurde horizontale banen. Kleuren: zand, oker, roze, terra, rood en bordeauxrood. De achterzijde is uni taupe gekleurd. Prijs € 17,95.

Ipala Red
Ipala heeft een grafisch speels patroon in een glimmende lichtroze kleur en steekt mooi af tegen de donkerrode achtergrond. Het dessin oogt rijk en art deco-achtig. Prijs € 22,95.

www.beddinghouse.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht