Beddinghouse

Beddinghouse introduceert nieuwe voorjaars/zomercollectie 2018

Door inspirerende verhalen van alledag en de nieuwe mode- en woontrends ontstaan de veelzijdige collecties van Beddinghouse. De collecties zijn authentiek en zijn herkenbaar. De voorjaars/zomercollectie 2018 van Beddinghouse is opgedeeld in negen story’s. Deze story’s bevatten diverse dekbedovertrekken die perfect met elkaar harmoniëren en passen bij een bepaalde stijl en trend.

Summer Lake
Deze story is geïnspireerd op een mooie zomermorgen aan zee. De droomachtige blauwtinten van hemel- en nachtblauw brengen ultieme rust en ontspanning in de slaapkamer, zoals je die normaal alleen ervaart in de vroege ochtend aan de kust.

Flower Boutique
Bloemen zijn momenteel een echte musthave voor ieder interieur. Met de combinatie van heldere kleuren en verschillende florale motieven waan je je in een exclusieve bloemenzaak.

Floral Ceremony
Bloemen staan voor romantiek. In combinatie met wit en pastel komen ze bijzonder goed tot hun recht. Het klassieke bloemendecor leidt je naar een magische ceremonie in een bloeiende tuin.

Cocktail Friday
Vrolijke kleuren die herinneren aan een cocktailparty. Moderne geometrische vormen, gecombineerd met veel kleur, maken van iedere slaapkamer een zomers feel good-oord.

Californian Sunset
Deze story neemt je mee naar een zomerse zonsondergang in Californië. De zon zakt na een lange hete dag zachtjes in de zee en laat de hemel in ontelbare pasteltinten stralen.

Green Escape
Plantengroen is een interieurtrend waar we niet om heen kunnen. De combinatie van donker en licht groen en verschillende accentkleuren verandert de slaapkamer in een oase van rust. Organische vormen staan in het middelpunt van deze story. Men beleeft een innerlijke retraite in een tropisch rijk.

Gold Dusk
Goudtinten behoren anno 2018 tot de meest geliefde accentkleuren in de mode-scene. Speciaal voor dit voorjaar werden goud en oker met veel wit gecombineerd, wat voor een voorjaarsachtige stemming zorgt in de slaapkamer.

Work & Play
Bij deze story draait alles om contrasten. Daarbij worden contrastrijke kleurcombinaties zoals zwart/wit en contrasterende dessins toegepast. De handgetekende patronen en grafische belettering zijn kenmerkend voor deze moderne story.

Toffee to Coffee
Cappuccino, Espresso, Latte, Americano; ieder type koffie heeft zijn eigen kleur. Deze koffie-achtige tinten gecombineerd met caramel en nude geven deze verfijnde dekbedovertrekken een warme uitstraling

Tweemaal per jaar introduceert Beddinghouse een nieuwe bedtextielcollectie. De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2018 is vanaf eind februari 2018 verkrijgbaar.

www.beddinghouse.com

Over Beddinghouse
Bedding House B.V., opgericht in 1978,  is een Nederlandse familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- en badtextiel. Bedding House ontwerpt niet alleen bed- en badtextiel voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol en het lifestyle- en accessoire merk KAAT Amsterdam, maar ook voor bekende internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison. Daarnaast is Bedding House ook gespecialiseerd in de ontwikkeling van private labels. Het productportfolio omvat dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, decoratieve kussens en badhanddoeken.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht