Beddinghouse

Beddinghouse-collectie herfst/winter 2017

De nieuwe herfst/winter collectie van Beddinghouse bestaat uit zeven nieuwe story’s met verrassende dessins, die inspelen op de laatste trends op het gebied van fashion en interieur in de slaapkamer. Een van deze story’s is “House Warming”.

“Ik neem een moment om het prachtige huis in mij op te nemen als Lauren op mij af komt stormen en mij begroet met een dikke knuffel.” 

De overtrekken binnen de story “House Warming” overtuigen door diepe warme kleuren, weelderige en florale patronen en scherpe grafische prints. Verrassende kleurcombinaties zoals donkerblauw, okergeel en zachtroze betoveren daarbij iedere slaapkamer. Mix and match dessins en accessoires van KAAT Amsterdam, zoals te zien in het storybed House Warming.

Alster Multi
Op het dekbedovertrek Alster worden grafische, simpele patronen samengebracht in een tegelmotief. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren petrol, wit, oker, zachtroze, lichtblauw en blauwgroen. Dekbedovertrek Alster is gemaakt van een zacht 100% katoen. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 39,95.

Bolivia
Dit overtrek heeft een banendessin. De banen hebben verschillende diktes met een grove kabel breistructuur. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren donkerblauw, grijs, bordeaux, groen en zachtroze. Het is gemaakt van een zachte flanel, 100% katoen. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 49,95.

Foix
Het dekbedovertrek Foix heeft een modern blokdessin. Sommige blokken hebben kleine stipjes. De blokken zijn opgebouwd uit de kleuren blauw, roze, groen, geel, oker, zand en taupe. De achterkant van het overtrek en de slopen hebben een effen blauwe kleur. Dekbedovertrek Foix is gemaakt van zacht 100% katoensatijn. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 79,95.

Joya
Dekbedovertrek Joya heeft een moderne verspringende blok in verschillende blauwgroene kleuren. Dit dekbedovertrek is gemaakt van brushed twill cotton, dit is zacht en ademend. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 49,95.

Jura
Het dekbedovertrek Jura heeft een klassiek banendessin dat is opgebouwd uit kleine grafische patronen. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren goud, koper, grijs, wit en blauw. Dekbedovertrek Jura is gemaakt van 100% katoensatijn, het overtrek heeft hierdoor een mooie glans en voelt glad en luxe aan. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 69,95.

Lima
Lima heeft een diagonaal blokpatroon met weefstructuur en streepjes. Het patroon is verdeeld in twee banen met een smal, zachtroze streepje als kleuraccent. Het bijpassende kussensloop heeft dezelfde zachtroze kleur als het contraststreepje op het dekbedovertrek. De banen zijn opgebouwd uit een donkergroene tint aan de bovenkant van het dessin, daarna volgt een zachtroze streepje, met aan de onderin een okergele baan. Dekbedovertrek Lima is gemaakt van een zacht 100% katoen. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 39,95.

Miraflores
Het kleurrijke dekbedovertrek Miraflores past helemaal in de huidige woontrend waar grote florale patronen de hoofdrol spelen. Geschilderde en transparante bloemen in de kleuren blauw, groen, koraalrood, zachtroze, okergeel en wit. Dekbedovertrek Miraflores is gemaakt van 100% katoensatijn van hoge kwaliteit, waardoor het overtrek een mooie glans heeft en glad en luxe aanvoelt.  Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 79,95.

Misti
Op het dekbedovertrek Misti is een berglandschap afgebeeld. De gedetailleerde structuren en kleuren komen goed tot hun recht door de digitale printtechniek. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit de kleuren groen, okergeel en zachtroze. De achterkant van het dekbedovertrek en kussenslopen hebben een effen, blauwgroene kleur. Dekbedovertrek Misti is gemaakt van zeer zacht flanel, 100% katoen. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 69,95.

Moos
Het dekbedovertrek Moos heeft een klassieke bloemencollage in met een mooi lijnenspel. In het dessin zien we de kleuren wit, zand, zwart, grijs en antraciet. Dekbedovertrek Moos is gemaakt van 100% katoensatijn, waardoor het overtrek een mooie glans heeft en glad en luxe aanvoelt. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 79,95.

Pula
Het dekbedovertrek Pula heeft een effen blauwgroene basis met hier overheen verschillende bloemenprints. De onderkant van het overtrek heeft kleurrijke bloemen. Het overtrek heeft de kleuren groen, geel en roze. Dekbedovertrek Pula is gemaakt van 100% katoensatijn, waardoor het overtrek een mooie glans heeft en glad en luxe aanvoelt. Dekbedovertrekken verkrijgbaar vanaf € 39,95.

Klik hier voor de online catalogus

www.beddinghouse.nl

Volg Beddinghouse ook op Instagram, Facebook, Pinterest.  

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht