Over HCP

Home Comfort Press gelooft dat mooie producten een (redactionele) plek verdienen in de bladen, zowel online als offline. Het medialandschap verandert continu en het is daarbij belangrijk om hierin mee te bewegen. Met 25 jaar ervaring, kent HCP de markt door en door. Maar belangrijker nog dan wát we kennen is wie we kennen. Doordat we een groot netwerk en persoonlijk contact hebben met journalisten, stylisten en bloggers, weten we precies hoe we jouw product op het juiste moment onder de aandacht kunnen brengen.

We snappen als geen ander dat dagelijkse bezigheden veel tijd opslokken binnen de organisatie en dat pr hiervan slechts een onderdeel is. Voor HCP is pr hoofdzaak. Wij nemen je graag alle pr-werkzaamheden uit handen en monitoren de resultaten die we vertalen in heldere rapportages.

de kracht van free publicity

resultaat

Een mooie publicatie in een (woon)tijdschrift. Interactie op een online forum. Een review van een blogger. Product placement in een fotoshoot van een stylist. Dát zijn de resultaten waar we het voor doen. We geloven in de kracht van free publicity en zien volop kansen, zowel offline als online, om redactionele aandacht voor jouw product te krijgen.

In de media
"“Pr geeft een product de media-aandacht die het verdient”"

werkwijze hcp

Pr is maatwerk. Voordat we van start gaan, inventariseren we eerst gezamenlijk wat de boodschap is en bepalen we de juiste doelgroep. Er zijn veel manieren om tot een effectief resultaat te komen. HCP heeft een breed scala aan pr-tools die hieraan bijdragen:

 • Pr-advies
 • Persmailings
 • Persevents & persontvangst
 • Persmappen
 • Persreizen
 • Content & redactie
 • Case study’s
 • Mediarelaties
 • Bloggeracties
 • Social media
 • Redactiebezoek
 • Monitoring & rapportage
uitgebreid netwerk

perscontacten

Een complete mailinglijst mét de juiste contactpersoon is voor ons vanzelfsprekend. De toegevoegde waarde van Home Comfort Press zit hem in de persoonlijke contacten met journalisten, stylisten, bloggers, etc. Door ons uitgebreide netwerk van journalisten en stylisten, weten we op het juiste moment passende content aan te leveren.

het team

Een enthousiast team van betrokken pr-professionals zorgt ervoor dat je je thuis voelt bij Home Comfort Press. We zijn een betrouwbare partner en zien onszelf als jouw externe collega die gedegen pr-advies geeft en alle pr-werkzaamheden uit handen neemt.

Neem contact op

Hanny

Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van pr heeft Hanny alles al een keer meegemaakt. Met haar passie voor wonen en lifestyle is ze een echte ambassadeur van de merken die HCP vertegenwoordigt.

Hanneke

Bij Hanneke is Service altijd met een hoofdletter S geschreven. Als pr-adviseur is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen HCP en een rots in de branding voor klanten, journalisten en collega’s.

Leonie

Leonie is de vliegende kiep bij HCP. Als ze niet aan het fotograferen is voor haar eigen bedrijf MUPH verzorgt zij tip-top onze back-office en biedt hulp waar nodig.

Saskia

Onze socialmedia-expert Saskia is op de hoogte van de laatste trends. Met doeltreffende tips & tricks weet ze socialmedia-kanalen te optimaliseren, slim te adverteren en leads te genereren.