Over HCP

Home Comfort Press gelooft dat mooie producten een prominente plek verdienen binnen de media. Maar ook door middel van (online) events, social media en influencer marketing kunnen mooie producten in de spotlight worden gezet. Het medialandschap verandert continu en het is daarbij belangrijk om hierin mee te bewegen. Met 30 jaar ervaring, kent HCP de markt door en door en is HCP een bekende speler in de wereld van wonen, lifestyle, design en food. Doordat we een groot netwerk en persoonlijk contact hebben met journalisten, stylisten en influencers, weten we precies hoe we producten op het juiste moment onder de aandacht kunnen brengen.

We snappen als geen ander dat dagelijkse communicatie activiteiten veel tijd opslokken binnen de organisatie en dat PR hiervan slechts een onderdeel is. Voor HCP is PR hoofdzaak. Wij nemen je graag alle PR-werkzaamheden uit handen en monitoren de resultaten die we vertalen in heldere rapportages.

de kracht van free publicity

resultaat

Een mooie publicatie in een (woon)tijdschrift. Een succesvolle webinar. Een review van een influencer. Product placement in een fotoshoot van een stylist. Dát zijn de resultaten waar we het voor doen. We geloven in de kracht van free publicity en zien volop kansen, zowel offline als online, om redactionele aandacht voor jouw product te krijgen.

In de media
"“Pr geeft een product de media-aandacht die het verdient”"

werkwijze hcp

PR is maatwerk. Voordat we van start gaan, inventariseren we eerst gezamenlijk wat de boodschap is en bepalen we de juiste doelgroep. Er zijn veel manieren om tot een effectief resultaat te komen. HCP heeft een breed scala aan PR-tools die hieraan bijdragen:

 • PR-advies
 • Persmailings
 • (Online) persevents
 • Persreizen
 • Webinars
 • Content & redactie
 • Case study’s
 • Mediarelaties
 • Influencer marketing
 • Social media
 • Redactiebezoek
 • Monitoring & rapportage
uitgebreid netwerk

perscontacten

Een complete mailinglijst mét de juiste contactpersoon is voor ons vanzelfsprekend. De toegevoegde waarde van Home Comfort Press zit hem in de persoonlijke contacten met journalisten, stylisten, influencers, etc. Door ons uitgebreide netwerk van journalisten en stylisten weten we op het juiste moment passende content aan te leveren.

het team

Een enthousiast team van betrokken PR-professionals zorgt ervoor dat je je thuis voelt bij Home Comfort Press. We zijn een betrouwbare partner en zien onszelf als jouw externe collega die gedegen PR-advies geeft en alle PR-werkzaamheden uit handen neemt.

Neem contact op

Hanny

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van PR heeft Hanny alles al een keer meegemaakt. Met haar passie voor wonen en lifestyle is ze een echte ambassadeur van de merken die HCP vertegenwoordigt.

Natasja

Als PR-adviseur staat Natasja fulltime paraat voor onze klanten en mediacontacten. Zij zet haar enthousiasme, accuraatheid en voorliefde voor alles wat ‘mooi’ is in binnen het vakgebied PR.

Annabel

Annabel heeft zojuist de studie Business Innovation afgerond en creëert met haar creatieve know how op het gebied van design en innovatie, content voor HCP en haar klanten.

Claire

Onze senior PR-adviseur op afstand. Claire werkt op free lance basis voor HCP vanuit München. Op afstand staat zij ons met raad en daad bij met het ontwikkelen van de PR plannen en  -concepten voor onze klanten.