Terug naar overzicht

Sneak Peek HCP Pop Up Press Event

Op 2 juni aanstaande organiseren wij ons eerste HCP Pop Up Press Event. Dit vindt plaats in de fraaie loft van Studio 13 in Amsterdam aan de Utrechtsedwarsstraat 13-2.

SNEAK PEEKkopie

Rolf Benz
Voor Rolf Benz wisten wij de prachtige bank Tondo te ontvoeren van de stand op de Salone del Mobile. Een primeur in Nederland.

Dornbracht
Voor dit prachtige kranenmerk werken wij al vanaf het begin af aan, dus al 25 jaar. Marie Gon creëerde voor hen een kranenhemel. Laat je verrassen en inspireren door deze prachtige kranen.

Duravit
Ook Duravit is al klant vanaf het begin en zij viert zelf volgend jaar haar 200 jarig jubileum. Dat het fraaie ligbad Cap Cod van Philippe Starck multifunctioneel is, wordt hier bewezen. Natuurlijk konden we het niet laten om ook het prachtige bijpassende badmeubel te tonen.

Moduleo
De Moods collectie van Moduleo bewijst dat vinyl vloeren helemaal hip & hot zijn. Zelf creëren en puzzelen zo kom je tot de mooiste resultaten. Kom onze lievelingsvloer bekeken en je mag er zelf ook mee spelen.

Cosentino
De mogelijkheden met de materialen van Cosentino zijn oneindig. Tijdens ons event gebruiken wij de prachtige staaltjes als bordje voor de lekkere hapjes van onze chef Garry Loen.

Graham & Brown
Om hebberig van te worden; al die mooie en fijne behangetjes van Graham & Brown. Daar kun en hoef je niet vanaf te blijven. Knip wat je nodig hebt…. Het hangt ervoor.

Lampe Berger
Lampe Berger moet je ervaren. Daarom een hele kraam vol met allerlei modellen. Kun jij raden welke geuren je allemaal ruikt?

Blomus
Thee proeverij. Uit al die mooie en praktisch producten van Blomus was het moeilijk kiezen. Uiteindelijk kozen wij voor Tea Jane. Een mooie theemaker. Kom proeven welke thee jouw voorkeur heeft. Natuurlijk geserveerd in mooie blomus glaasjes. Pure Tea grijpt de gelegenheid aan om zijn heerlijke thee te presenteren.

Passion for Food by IT&M
Blend & GO is de titel van het allereerste persbericht dat wij voor IT&M mochten versturen. Dit superhandige en hippe product wordt vol overgave gedemonstreerd op ons event.

Corkcicle
Wij zijn al een tijdje fan van deze geweldige drinkfles annex thermobeker van Corkcicle. Altijd warme koffie of lekker koud water, ook als je beker een paar uur in de auto heeft gestaan. Wij presenteren een marktkraampje vol met alle modellen, kleuren. Laat je verassen.

Exota
Kom! En proef dit lekkere bruisende frisdrankje zelf. We hebben er een bad vol van. Nu ook in handige to-go blikjes.

Leenders
Ook vonden we een plekje voor de draagbare houtkachel Fältovn voor buitengebruik. Speciaal voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Meld je aan via: https://docs.google.com/forms/d/1VQxlLHX9iDHMsM-qbooYtoWxaPqFQn3EYaZa_06JEzE/viewform?edit_requested=true

Terug naar overzicht