Terug naar overzicht

Persevent Le Clair

Vrijdag 8 april 2016 mochten wij namens onze klant Cosentino een persevent organiseren bij Le Clair in Amsterdam. Deze hotspot in de IJ-passage op Amsterdam Centraal is een Le Clair_HR-5initiatief van Chefkok Robert Kranenborg. Hij koos voor de inrichting van zijn zaak wederom voor het materiaal Silestone van Cosentino. Lyra, een oppervlak met de uitstraling van marmer is toegepast in de keuken en de tafeltjes in het restaurant.

Eerder al koos Robert Kranenborg voor Cosentino in zijn trendy viskraam Le Big Fish in de Foodhallen Amsterdam.

Silestone®  is niet alleen mooi maar blijft ook mooi. Het werkblad is kras,- en vlekbestendig, zuurbestendig en hygiënisch. Voor Le Clair werd er ook een Integrity spoelbak in dezelfde kleur en uit het zelfde materiaal als het werkblad geïnstalleerd. De spoelbak is naadloos en heeft ronde hoeken, wat schoonmaken vereenvoudigd. Zo lopen het werkblad en de spoelbak in elkaar over voor een homogeen en rustgevend resultaat. De witte marmertint Lyra uit de Silestone®  Nebula collection contrasteert erg mooi met de rest van het interieur.Le Clair_HR-8

Om te vieren dat Cosentino in zo’n mooi project is toegepast maar ook om te kunnen laten zien wat de mogelijkheden met het materiaal zijn mochten wij de Nederlandse pers uitnodigen. Natuurlijk niet in de laatste plaats ook om de overheerlijke eclairs te proeven. Onder het genot van een glaasje bubbels, verse limonade of kopje koffie werd iedereen duidelijk waarom kwaliteit altijd voor kwaliteit kiest.

Wij kijken met heel veel plezier terug op dit succesvolle event waar alle belangrijke vak- en consumentenpers ons hebben vereerd met een bezoek.

Le Clair_HR-14Le Clair_HR-10

 

Terug naar overzicht