Terug naar overzicht

Introductie nieuwe samenwerking HCP & Occhio

Met trots informeren wij jullie over onze nieuwe samenwerking met het high-end verlichtingsmerk Occhio. Met ingang van 1 oktober 2021 zijn wij verantwoordelijk voor de PR in Nederland en België.

Occhio is een van de meest vernieuwende ondernemingen in de verlichtingsbranche en Duitse marktleider op het gebied van hoogwaardige designlampen. Occhio, dat in 1999 werd opgericht door Axel Meise, hanteert een tegelijk eenvoudige en revolutionaire filosofie: vanuit de sterke overtuiging dat lichtkwaliteit staat voor levenskwaliteit, ontwikkelt het bedrijf holistische, multifunctionele lamp- en spotsystemen. Met zijn onberispelijke design- en lichtkwaliteit wil Occhio ruimtes verbinden en volledige gebouwen voorzien van hoogwaardige verlichting. De hoofdzetel van Occhio ligt in het hartje van München. Het bedrijf telt momenteel meer dan 200 werknemers. Het assortiment wordt in heel Europa verkocht en is te vinden in high-end verlichtingszaken en in de flagshipstores in München, Keulen en Hamburg. Buiten Europa is men ook actief in onder andere China, India en Rusland, met groeiend succes.

Meer informatie over Occhio vind je op www.occhio.com

Wil je een interview met de oprichter, meer informatie of beeldmateriaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Occhio werkt graag mee aan fotoshoots en we stellen hiervoor graag producten ter beschikking.

Groetjes,
Team Home Comfort Press

Terug naar overzicht