Terug naar overzicht

GRØNN participeert tijdens de Dutch Design Week in PLANTZAAM

Plantzaam is een nieuwe samenwerking die gelooft in de geheime kracht van Biophilic Design. De samenwerking bestaat uit De Klerk Interieurbeplanting, interieur ontwerpstudio INinterieurs en GRØNN. De toegepaste kantoormeubelen zijn van Mikomax. Deze professionals bundelden hun krachten om tijdens DDW een unieke en inspirerende presentatie te creëren.

Het geheim van Biophilic Design
Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen en materialen binnen toe te passen. Het houdt ook rekening met onze instincten; door te zorgen voor beschutting, uitzicht, overzicht én speelse elementen. Hierdoor voelen wij ons meer op ons gemak, zijn we gezonder en gelukkiger.

Plantzaam biedt mooie en slimme oplossingen om meer groen toe te passen in de werkomgeving. Plantzaam heeft als doel om voor meer groen werkgeluk te zorgen. Met de (interieur)ontwerpen wil men elke werkomgeving omtoveren tot een oase.

Tijdens DDW 2021 worden er diverse voorbeelden maar ook compleet nieuwe producten gepresenteerd.  In de inspirerende jungleroom is plaats om te ontspannen, ook worden modulaire en hybride plantenbakken voorgesteld. Niet alleen planten maar ook akoestische panelen of wandbekleding met een plantenprints zorgen voor een positief effect. Plantzaam laat zien/voelen hoe op een creatieve manier groen in kantoren kan worden gebracht

De expositie vindt plaats bij Happy Bodies in Blok 59. Speciaal voor de DDW kun je hier ook sporten en gezond bewegen tussen de planten.

Openingstijden: 16 t/m 24 oktober van 11.00-18.00 uur
Adres: Philitelaan 53 Strijp S Eindhoven

Informatie bij: info@plantzaam.nl
https://www.plantzaam.com

Terug naar overzicht