Terug naar overzicht

19 November is het Wereld Toilet Dag

Door de Verenigde Naties is 19 november sinds 2008 uitgeroepen tot de ‘Wereld Toilet Dag’. Het doel van deze dag is het grote publiek bewust te maken van het gebrek aan goede sanitaire voorzieningen in sommige delen van de wereld en het verbeteren daarvan. Ongeveer een derde van de wereldbevolking heeft geen toilet. Slechte sanitaire voorzieningen kunnen leiden tot darminfecties.

Bij Duravit staat hygiëne hoog in het vaandel.  Met het HygieneFlush spoelsysteem van Duravit bereik je maximale hygiëne thuis. Onafhankelijke tests tonen aan dat dit nieuwe type spoeling de toilet optimaal reinigt. De perfect doordachte waterstroom creëert een draaikolk die te allen tijde een ideale spoeling garandeert met slechts 4,5 liter water. Deze nieuwe technologie, ontwikkeld door Duravit, combineert de roterende spoeling met de open Duravit Rimless spoelrandtechnologie.

Voor nog meer hygiëne zijn alle nieuwe HygieneFlush-toiletten standaard uitgerust met het beproefde HygieneGlaze keramische glazuur. HygieneGlaze bereikt een remming van bacteriële vermenigvuldiging: Na 24 uur is ongeveer 99,9% gedood.  Het antibacteriële glazuur wordt in het toilet gebrand. Op deze manier is het extra effectief waar bacteriën bijzonder vaak voorkomen. De beide hygiënefuncties HygieneFlush en HygieneGlaze van Duravit bieden samen maximale hygiëne en bescherming voor de perfecte feel-good ervaring op het toilet. Daarnaast biedt de SensoWash Starck f Douche WC van Duravit maximaal comfort en hygiëne op het toilet.

www.duravit.nl

Terug naar overzicht